自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Kellyfai 發表於 19-3-21 03:50
你們手機號碼用咗幾多年?原來我手機號碼不經不覺用咗20年

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

我諗15-20年,中學到而家30+

男爵府

應該超過十六年

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

19年

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好似有17年

大宅

2019勳章

c.vieri 發表於 19-3-21 04:37
差不多25年

你好長情

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

15年

珍珠宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章

回覆樓主:

我由出來返工已經呢個號碼
用應該最少用左20年以上

翡翠宮

回覆樓主:

個仔出世用到而家,就16年

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

Kellyfai 發表於 19-3-21 17:58
你好長情

個號碼都叫好記又算靚,諗唔到咩理由要轉喎

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20年啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

20年有多喇,一直用佢由中學到而家

寶石宮

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔記得幾耐啦

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

人生中第一個手機號碼到而家,仲要係當年大眾一元一分鐘時代

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

中二嗰陣阿媽幫我上台到依家

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我個電話應該係1997年開始用,係9字頭,一直唔想換。

珊瑚宮

應該有26年,當年第一部電話老公拍拖時送$5999,個號碼用到而家。

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

由和記CDMA年代開始

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

22年了!

大宅

2019勳章

kitbebe 發表於 19-3-21 19:15
22年了!

22年都好耐

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊