自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我用開HKBB,8月尾到期, 佢地已經上個禮拜開始日日打電話黎叫續約, 佢比個價錢又唔平, 所以尋日打去叫佢地寄張CUT FORM比我,係咪要好似固網電話(PCCX)甘做

大宅

請問你地用開既 hkbb 穩唔穩定呀?有無成日上唔到 or 速度時快時慢呀?

我用緊 netvigator 18M,已無約,如再續要 $186 x 24..

另固網電話亦已到期....

請報料,謝謝!

珍珠宮

原帖由 小香香 於 09-4-28 21:50 發表
啱啱簽左HKBN...24月...25MB...108 X 4月 + 147 X 20月

請問你係點樣簽到咁平的? 係佢哋 CALL 你定係你識得 D SALES 呀? 我用開 25M 月費$157, 佢哋打來磨左幾次, 最後話 KEEP 返 $157, 我o係其他討論區見有人話續到 $140, 我8月先約滿所以我冇理佢. 你使唔使 SEND CUT FORM 先平比你呀? 可唔可以話我知呀? 如果你識個 SALES, 可唔可以比佢電話我呀?
唔該晒你!
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

禁止發言

大宅

我上星期問和記10M寬頻offered $130/M 要簽2年約??

原帖由 522kennis 於 09-4-29 10:19 發表

請問依家最平幾錢?和記10M寬頻offered 103/M 要簽約,ok嗎?

男爵府

原帖由 gardenwoods 於 09-4-29 13:58 發表
請問你地用開既 hkbb 穩唔穩定呀?有無成日上唔到 or 速度時快時慢呀?

我用緊 netvigator 18M,已無約,如再續要 $186 x 24..

另固網電話亦已到期....

請報料,謝謝! ...

我用HKBN超穏定,打機,下載真係好快~
我建議你去街問下價,轉台客優惠好似做緊
$199 X24 (BB100+家居電話+BBTV)

男爵府

原帖由 MayKan 於 09-4-29 16:05 發表
我上星期問和記10M寬頻offered $130/M 要簽2年約??

和記吹水..我用過..真係冇10M 同埋CS服務超差~

男爵府

原帖由 kikiboy 於 09-4-29 15:17 發表

請問你係點樣簽到咁平的? 係佢哋 CALL 你定係你識得 D SALES 呀? 我用開 25M 月費$157, 佢哋打來磨左幾次, 最後話 KEEP 返 $157, 我o係其他討論區見有人話續到 $140, 我8月先約滿所以我冇理佢. 你使唔使 SEND CUT ...

到6月尾啦,SEND CUT FORM, 一定有SALES CALL你比最低價你~

男爵府

香港寬xbb100是否最近續約$170呀??

男爵府

如果有人想續BB25 + 家居電話.可以用呢個PLAN.

HKBN

新約/續約: 續約
合約期: 24 個月
生效期: 2009-05-01(25Mb)
服務包括: BB25 + 固網電話 + Caller ID & call waiting
平均月費: HK$178

合約NO#:KR17824VE–BB25 RETENTION PLAN 1-24 MTH $178 WITH VOICE SERVICE

男爵府

仲有呢個BB25 PLAN

大家可以打比CS,
CS會問大家點解知道個合約編號,
同CS講,話之前收到sale o既電話,$xxx x 24 ,仲抄低合約編號xxxxxxxx
想續返果個

BB25 - $157x 24 - $200 PK Coupon = * 平均月費: HK$148.00
合約編號:KR15724C唔好唔記得左個C
C=Coupon

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

咁有無100mb合約編號可提供 ? thanks ~
雖然佢地寄咗信黎..但合約生效期係1/5..其實我原本9月先到期..佢地又話係最平 $223 100mb..我而家唔理佢三七廿一..嘈梗佢..最多叫佢唔洗續..我用埋9月就算~

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

今日同HKBN嘈..佢地堅持續約係無$203/BB100
話做個WAIVE比我..下期照交$223..之後再下期就一次過退返比我 $20 X 24個月 .. 因為真係無呢個優惠PLAN 既 CODE..唔鬼理佢..仲之我要平~.而家無咁蝕~

男爵府

原帖由 xeniayuen 於 09-4-30 17:42 發表
話做個WAIVE比我..下期照交$223..之後再下期就一次過退返比我 $20 X 24個月 .. 因為真係無呢個優惠PLAN 既 CODE..唔鬼理佢..仲之我要平~.而家無咁蝕~ ...

有d亂...唔係咁明...而家佢退480蚊比你???

男爵府

原帖由 xeniayuen 於 09-4-30 17:42 發表
話做個WAIVE比我..下期照交$223..之後再下期就一次過退返比我 $20 X 24個月 .. 因為真係無呢個優惠PLAN 既 CODE..唔鬼理佢..仲之我要平~.而家無咁蝕~ ...

BB100 PLAN 合約CODE:

BR199VTVE–BB100 RETENTION PLAN 1-24 MONTH $199 WITH VOICE SERVICE AND TV

呢個PLAN係$199 (包BB100 + 家居電話+TV 83個台 + 回贈上一個月月費)

下次佢打黎..你試下話要續呢個~~~

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我5月照交 $223,6月就會退返$480比我,我問佢點解唔逐個月$203..佢話因為真係無呢個優惠,所以無CODE,只係另外做比我喎~ 所以6月同7月應該都唔駛交錢..但之後就 $223..我嘈佢地既時候,佢地話$199係FOR新客..同埋有某D優惠只係比"特選用戶"..問佢點叫"特選用戶"又講唔出~佢話如果我有証明有其他人用BB100係咁平既,就同公司講照比個價我..SIDE氣..咩都係佢地講~:;pppp:

原帖由 cathycheng131 於 09-4-30 17:48 發表

有d亂...唔係咁明...而家佢退480蚊比你???

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我家居電話都用緊佢地,仲要到2010年

原帖由 cathycheng131 於 09-4-30 17:52 發表

BB100 PLAN 合約CODE:

BR199VTVE–BB100 RETENTION PLAN 1-24 MONTH $199 WITH VOICE SERVICE AND TV

呢個PLAN係$199 (包BB100 + 家居電話+TV 83個台 + 回贈上一個月月費)

下次佢打黎..你試下話要續呢個~~~ ...

男爵府

原帖由 xeniayuen 於 09-4-30 19:53 發表
我5月照交 $223,6月就會退返$480比我,我問佢點解唔逐個月$203..佢話因為真係無呢個優惠,所以無CODE,只係另外做比我喎~ 所以6月同7月應該都唔駛交錢..但之後就 $223..我嘈佢地既時候,佢地話$199係FOR新客..同埋有某D ...

而家我比你個個CODE係有人續約..HKBN EMAIL返黎既CODE黎架..所以佢地一定有$199 PLAN,我都收過信..但係..始終完約日期仲未到..我唔想同佢簽...一直等低價PLAN..不過你而家姐係同佢簽左~~所以無影响...

我另外一個家.都簽貴左比佢..家居電話同BB100 分開收錢~~大約$275 2樣嘢...當時又係死蠢,人地SALE 2次..就接受佢OFFER 最快2011年先完約~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我岩岩前幾日續左HKBN, 25M---24個月約$157.- 送$200百隹現金券, 我本身8月到期, 佢3月已開始打黎, 打左3次黎都話要$188...24個月, 我唔同佢續呀, 終於前幾日打黎話俾呢個所謂優惠我先同佢續, 而且仲係5月1日即生效, 我先續...因為之前用過網上X, 又唔想搵戶返佢, 我呢度得3個CHOICE, 1-網上X, 2-HKBN, 3-CABLE , 無得簡, 又唔想再搵人黎間屋搞...所以續約

男爵府

畀面勳章

wa...我啱啱續咗$250/month...bb100送Nod 32

原帖由 cathycheng131 於 09-4-28 17:29 發表
$170 hkbn bb100 算平~
如果其他...就算貴~

首頁
23456...7

尾頁

跳至