自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

[p=28, null, left]無綫花旦朱晨麗(朱朱)今日以一身健康性感裝扮上陣,為瘦身產品影代言相,她身穿粉紅色Sport Bra配襯白仔短褲,大騷3吋吸睛事業線兼馬甲線,身形弗爆!首次擔任瘦身產品代言人的朱朱,坦言事前沒有刻意操弗,只靠食代言產品達瘦身功效,期間亦不停落足嘴頭狂讚產品,相當盡責:「拍劇成日都冇時間瞓、又冇時間做運動,我都幾大食,好鍾意打邊爐、又食宵夜,好開心被客戶精挑細選做代言人。(酬勞好高?)係開心價,好滿意!」

睇見何廣沛都辛苦

朱朱表示雖然好耐都冇以性感造型接Job,但並不尷尬:「係運動感覺,都仲有幾套衫。(依家幾多磅?)咁我又冇磅。」可會介紹產品給誹聞男友何廣沛?她即笑話對方已經夠弗、夠大隻:「但如果佢有需要都會介紹畀佢,男仔都食得,之前見佢為咗操弗唔食嘢,淨係食蛋白質,睇見都辛苦。」

講到與何廣沛合拍的無綫劇集《大醬園》將於月尾開拍,朱朱指今日都要返公司進行圍讀,問到開拍後日見夜見更會增進感情?她抵死笑話見到好頭痛:「戲入面要成日嗌交都驚太投入,搞到討厭呢個人,所以要壓抑住自己,同埋今次佢可以還手,驚佢到時打我一巴會暈低!」

唔知酬勞幾多錢呢?朱朱肯除剩個bra。

咁性感,何廣沛知唔知先?

仲有美腿!

1928mickey    發表於 19-3-21 21:56

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

人嚟!

炒咗個造型師同髮型師!

wcpcelia    發表於 19-3-22 11:03
FJmom    發表於 19-3-21 21:33
ic34    發表於 19-3-21 16:59

男爵府

回覆樓主:

其實佢個樣唔come 睇。大陸味洗唔甩

Ronnym    發表於 19-3-22 16:41
1928mickey    發表於 19-3-21 21:56
Msolivialeung    發表於 19-3-21 18:30

男爵府

回覆樓主:

嘩,成個大媽

子爵府

明明佢係靚架

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 19-3-21 15:17
無綫花旦朱晨麗(朱朱)今日以一身健康性感裝扮上陣,為瘦身產品影代言相,她身穿粉紅色Sp ...

影乜相?新劇?
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

象牙宮

回覆樓主:

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無綫花旦朱晨麗(朱朱)今日以一身健康性感裝扮上陣,為瘦身產品影代言相,她身穿粉紅色Sp ...
個BRA, 短褲同埋對波鞋加埋一齊就錯晒

大宅

佢個LOOK

子爵府

回覆樓主:

似指壓中心制服
求其一套瑜珈制服好過

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我知BK 好多人讚佢靚又索
但 sorry 我真係覺得佢好肉酸
又勁娘
不過無辦法電視台都冇人
連佢都要捧

超級版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

由頭到腳都出事

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主:

其實個胸咁大 跑步做運動會否好辛苦?

大宅

2019新春慶豚圓

髮型,化妝,衣著都出事

伯爵府

回覆樓主:

佢係咪算骨架粗呢?所以瘦極都好大件咁?

大宅

Wild_Lady 發表於 19-3-21 15:30
我知BK 好多人讚佢靚又索
但 sorry 我真係覺得佢好肉酸
又勁娘

話佢唔靚又唔係。
不過佢真係鄉土味濃。
人生最可怕的, 不是遇到敵人, 而是遇到雙面人。

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

[email protected] 發表於 19-3-21 15:33
佢係咪算骨架粗呢?所以瘦極都好大件咁?

係囉, 個LOOK都唔係話好FIT果種
同埋個樣太大媽FEEL

子爵府

sheep2 發表於 19-3-21 15:33
髮型,化妝,衣著都出事
不嬲都娘樣,普通大6人一個

子爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章

佢一向都有大媽feel

首頁
12345...6