自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

我早兩日上網見過的,宣傳資料仲寫有其他幾間都有減,好似有太興 。但剛剛上網諗住睇清楚d, 已找不到了。當時又無cap圖 。有無人知?謝謝。

注意:商務就即減,滿記就之後回贈。

男爵府

2020勳章

kingkingmui 發表於 19-3-22 12:54
我早兩日上網見過的,宣傳資料仲寫有其他幾間都有減,好似有太興 。但剛剛上網諗住睇清楚d, 已 ...

12月Download左又做左指定交易,但好耐都未回贈,請問知唔知幾時?

公爵府

2020勳章

回覆 kingkingmui 的帖子

冇太興

https://creditcardpromo.campaignhk.com/offer_bocpay/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=bocpay&utm_campaign=usage_campaign

wcpcelia    發表於 19-3-22 14:59

大宅

2020勳章

chanpeimui 發表於 19-3-22 13:24
12月Download左又做左指定交易,但好耐都未回贈,請問知唔知幾時?

你指綁信用咭有$88嗰個嗎?隔幾日就有。

珍珠宮

2020勳章

chanpeimui 發表於 19-3-22 13:24

入雲閃付app我的利是睇下有無多咗88人仔

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

想問下boc pay 是否度度都用得?例如百佳呀惠康呀。 我點知嗰間商戶接唔接受bocpay ? 定係佢接受電話付款就應該都可以?

大宅

2020勳章

mmya 發表於 19-3-25 15:24
想問下boc pay 是否度度都用得?例如百佳呀惠康呀。 我點知嗰間商戶接唔接受bocpay ? 定係佢接受電話付款就 ...

用到雲閃付的商店,就用到 boc pay
我昨日在商務用到 boc pay, 買$30 減 $10

wcpcelia    發表於 19-3-26 11:21

侯爵府

2020勳章

kingkingmui 發表於 19-3-25 17:07
用到雲閃付的商店,就用到 boc pay
我昨日在商務用到 boc pay, 買$30 減 $10

thx

首頁

尾頁

跳至