自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

井手上漠16歲男

井手上漠(左)與姊姊

井手上漠(右)與姊姊

這麼可愛一定是男孩子!日本知名時尚雜誌《Junon》,每年都會舉辦「Junon Super Boy」美少年選拔,只要是年齡在13-22歲之間的男性都歡迎參加,其中一位參賽者「井手上漠」很快成為網友焦點。近日井手上漠登上綜藝節目,並公開與姊姊的合照,讓網友驚呼「根本是姊妹」。

「Junon Super Boy」海報簡介,這次參選的少年共有1萬6293人,選出了參與決選的13人,雖然16歲的井手上漠最後落敗,但也成功為他的《Twitter》增加了好多人氣,更有近20家經紀公司找上門,還成為各大節目爭相邀請的對象,日前當地綜藝節目《行列のできる法律相談所》就找上他,並介紹他的日常生活起居,姊姊的可愛模樣也一併曝光。

井手上漠表示從小就發現自己與其他男孩不同,他從小到大都愛玩玩偶多於打球,雖然也曾嘗試融入男孩生活,但還是覺得「好辛苦」,最後媽媽跟他說「做回自己就好」,從此以後,他就決定按照自己的意願生活。井手上漠也公開與大一歲姐姐的合照,兩人可愛的模樣讓網友大呼「根本就是姐妹啊」「我是男的,我戀愛了」。

大宅

係唔係加埋美肌呀??

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆 櫺囹桼 的帖子

別墅

真係分唔到

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

侯爵府

回覆樓主:

好嘢喎,連喉核都睇唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

伯爵府

我有時覺得日本小男孩好似女孩子

wcpcelia    發表於 19-3-23 14:34

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

䧳兔眼迷離

珍珠宮

櫺囹桼 發表於 19-3-22 17:36
井手上漠16歲男

有男仔似女仔,也有女仔似男仔⋯⋯

男爵府

畀面勳章

真係幾靚喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男生女相

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

佢個樣仲要靚過姊姊添!

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

想睇下佢男仔打扮係點

用戶要求終止服務

幾肯定用左美肌,同其他相有d 唔同

子爵府

我都好想睇下佢男仔look係點

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

公爵府

leecting 發表於 19-3-22 17:38
係唔係加埋美肌呀??

聲都係女仔聲(有可能係未轉聲)
行為同女仔無分別
https://youtu.be/BnrxDLhqi7k

日本久唔久就有依類男子出現

首頁

尾頁

跳至