潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

gzilla 發表於 19-3-23 10:32
上年8月有appointment 但冇BK offer, 走咗去另一間shop spend 咗少少出咗個黑金b35,但真心太重最後我都係 ...

B30 都好正喔
咁其它收穫呢?妳應該不止一個B
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 19-3-23 14:36
B30 都好正喔
咁其它收穫呢?妳應該不止一個B
...

H 就只係買咗B 同kelly dog, 我有諗過如果遇着一個好好傾嘅SA 會試吓問佢買多個Constance, 但遇著個SA 唔係嗰d 同你吹水好nice 嗰隻,我最初有少少驚佢唔會offer袋俾我添

咁當然仲有去其他Brand買嘢啦(再share),其實我主要喺英國biz trip 有appointment 先黎巴黎一日,巴黎係平d但係其實講stock英國多啲嘅,好似LV咁我係英國機場見到好多waiting list嘅item都有貨可以買,喺巴黎就話要等三個月,不過我返香港喇所以要等下一次

Cheuk2012    發表於 19-3-24 22:44
wcpcelia    發表於 19-3-24 11:09

伯爵府

stef 發表於 19-3-23 13:56
點樣 good customer
即係keep住有買下野?

我都有同SA講 I dunno how to define whether I am good customer or not,跟住個SA問你係咪住喺邊邊邊?this is you? 咁你就係good customer,完全冇答我

我自己就覺得係on and off有買嘢唔係淨係買袋乜都買下咁

伯爵府

Honey917 發表於 19-3-23 10:40
Congratulations! It is so nice.

Thank you, it’s good though it’s not my first choice

伯爵府

phoebe1016 發表於 19-3-23 11:37
B30都好正。仲要總店出
恭喜呀

Thank you

問咗兩次都唔肯比B25我,我真係覺得連B30都有啲重,九月再試下

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

gzilla 發表於 19-3-23 15:20

H 就只係買咗B 同kelly dog, 我有諗過如果遇着一個好好傾嘅S ...

Oic 唔怪得啦⋯⋯@ Fr 妳冇理只入一個B
kelly dog 巧心心眼重唔重?
個SA 唔係好nice ....咁妳下次再去會轉SA ma?

Hello...

大宅

gzilla 發表於 19-3-23 15:34
Thank you

問咗兩次都唔肯比B25我,我真係覺得連B30都有啲重,九月再試下

Gzilla 請教一下你book 左幾多日先成功book到架?

我都有黑金B30 雖然我都覺得幾重 但我都成日用。我覺得佢都好有型 唯有盡量放少啲野 今次d個黑金咁正 keep得過

伯爵府

kamanma 發表於 19-3-23 15:45
Oic 唔怪得啦⋯⋯@ Fr 妳冇理只入一個B
kelly dog 巧心心眼重唔重?
個SA 唔係 ...

個SA 係shop assign,之前黎有個SA俾過卡片我,我問leather department concierge 話唔可以request 指定SA喎

Kelly dog 輕到冇重量咁滯

伯爵府

phoebe1016 發表於 19-3-23 16:20
Gzilla 請教一下你book 左幾多日先成功book到架?

我都有黑金B30 雖然我都覺得幾重 但我都成日用。我覺得 ...

我3日又試過,4日又試過,好難講

我見d forum 話once u got an appointment 短期內都唔會再攞到

大宅

gzilla 發表於 19-3-23 19:23
我3日又試過,4日又試過,好難講

我見d forum 話once u got an appointment 短期內都唔會再攞到

謝謝回覆
即係冇可能一個trip去到兩日~
咁等我下次試吓先

男爵府

請問記唔記得個鴕鳥K幾錢呀?啱啱影唔到個價錢牌

侯爵府

好多靚袋,不過全部display only, b30 黑金好型

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

大宅

gzilla 發表於 19-3-23 11:03

冇乜攻略,我嘅所謂心得係:如果去總店嘅去多幾次反正完全唔 ...

乜都買唔到:( 淨係比橙色的GP 30 & 橙色Lindy 30 我揀,吹漲。
今年再去,所以研究攻略中....hahaha

男爵府

gzilla 發表於 19-3-23 10:32
上年8月有appointment 但冇BK offer, 走咗去另一間shop spend 咗少少出咗個黑金b35,但真心太重最後我都係 ...

伯爵府

julieee 發表於 19-3-23 20:27
請問記唔記得個鴕鳥K幾錢呀?啱啱影唔到個價錢牌

€15700

伯爵府

肉丸小姐 發表於 19-3-24 02:26
乜都買唔到:( 淨係比橙色的GP 30 & 橙色Lindy 30 我揀,吹漲。
今年再去,所以研究攻略中....hahaha :fun ...

完全唔知FSH 點offer, 我嗰日買完個B俾完$, 啱啱見到舊年8月我冇BKC offer 嗰次但有俾卡片我個SA佢serve 緊一個華裔女士,我就(emoji)咗一陣,個女士request Birkin or Constance, 但個SA 最後offer 佢sac Mosaique,嗰陣仲係朝早我好肯定shop 有stock囉

所以我覺得冇話點先會喺FSH買到袋,有機會去歐洲就detour 去一去Paris,試多d點到有次得

我去親歐洲都一定加插Paris 再轉機,我老公成日反白眼

伯爵府

phoebe1016 發表於 19-3-23 20:14

謝謝回覆

有老公有fd 一齊攞appointment 咪有多次機會

伯爵府

Ms_Phoebe 發表於 19-3-23 20:29
好多靚袋,不過全部display only, b30 黑金好型

呢期喺shop display 嘅黃色丶實實地嗰隻藍色丶shocking pink,都不是我杯茶

反而倫敦H有個唔知gold 定 toffee 走白線Epsom b ghw,我覺得嘅classy

Cheuk2012    發表於 19-3-24 22:45

男爵府

gzilla 發表於 19-3-24 07:46
€15700

Thanks

首頁

尾頁

跳至