夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

aeaemama 發表於 19-3-23 12:26
係~關係真係雙方都要付出!只有一邊取一個只會拎!就會唔健康!
我琴晚都特登同佢提返佢之前用手幫我墊住 ...

咁佢都好唔錯了
提吓起碼會做而嫌你煩先啦

珍珠宮

睇咗上文有d唔明,所以睇埋你舊post
你大肚打時老公打你,細女出世又打過你
我認為老公對老婆最呵護備至就係佗bb時,特別係第一胎
你大肚佢都動手打你,真係唔好期望呢個男人日後會錫住你

唔想有bb又要唔避孕,你老公好自私,你亦唔見得愛錫自己

偷食不外乎都係欲求不滿、貪新鮮、自私......
偷食完又可以返屋企,新奇、好玩、刺激過後無需付上沉重代價,真係好吸引
一個唔錫你又自私嘅男人,偷食對佢嚟講唔係罪,係錯在比你發現到......

大宅

秋天與楓葉 發表於 19-3-23 13:56
睇咗上文有d唔明,所以睇埋你舊post
你大肚打時老公打你,細女出世又打過你
我認為老公對老婆最呵護備至就 ...

我諗你誤會,我同我老公都無人偷食!我出呢個post只係想話人與人之間相處要多溝通!唔係你講的咁嚴重

大宅

空巢媽媽 發表於 19-3-23 12:42
咁佢都好唔錯了
提吓起碼會做而嫌你煩先啦

佢又唔敢嫌我煩~因為佢知我咁講即係我介意,唔係玩下講笑咁簡單!所以而家小朋友大咗,我地每個星期五都會二人出去拍拖

珍珠宮

aeaemama 發表於 19-3-23 14:00
我諗你誤會,我同我老公都無人偷食!我出呢個post只係想話人與人之間相處要多溝通!唔係你講的咁嚴重
...

你打咁長明白出軌嘅原因
我以為你講你老公偷食
係我誤會咗,唔好意思

你自覺婚姻美滿就好了

翡翠宮

aeaemama 發表於 19-3-23 12:39
你做得好好呀~我出這個post,其實都想比多啲C6睇到,女人好簡單,要的不是什麼,要的只是交流和接觸!每 ...

會上BK既男人多數係女人群中生活,吾多吾少會識同女人相處 (膠既例外)
你係兩登出帖作用可能大D

公爵府

其實都係,
由愛人變做親人,
但男人可能覺得無問題

子爵府

mini1204 發表於 19-3-23 14:29
會上BK既男人多數係女人群中生活,吾多吾少會識同女人相處 (膠既例外)
...

係咪架?我讀得書少唔好呃我。。即係你識好多係咁。。我都係近1~2年才active翻。。。

我以前都唔想睇BK, 覺得女人網來,生B前後成日叫老婆上來揾料,推佢好耐都唔郁,睇唔過眼咪自己來囉。。。

翡翠宮

PTMCYS 發表於 19-3-23 14:38
係咪架?我讀得書少唔好呃我。。即係你識好多係咁。。我都係近1~2年才active翻。。。

我以前都唔想睇BK, ...

個人感覺唧,吾一定啱

子爵府

mini1204 發表於 19-3-23 14:39
個人感覺唧,吾一定啱
我見依到太負面,希望用另一角度分享一下,有人仍正面面对的。

子爵府

mini1204 發表於 19-3-23 14:39
個人感覺唧,吾一定啱
我都有得益,都唔想有天太太係到诉苦。

翡翠宮

PTMCYS 發表於 19-3-23 14:45
我都有得益,都唔想有天太太係到诉苦。

你有呢個 alert 已經好過好多人了

男爵府

原本無心上BK~慢慢到而家上了癮添~呵呵

大宅

秋天與楓葉 發表於 19-3-23 14:04
你打咁長明白出軌嘅原因
我以為你講你老公偷食
係我誤會咗,唔好意思

我打咁長文係因為,當老公冷落我的時候,自己都會懷念拍拖當日情境,而如果係那段時間有人追求自己,人軟弱,就有可能抵受唔住引誘!而我選擇自己提出來,話比老知我的想法!這樣就改善關係惡化下去~美滿和幸福其實好簡單!知足便會常樂!

大宅

miemiemie 發表於 19-3-23 14:36
其實都係,
由愛人變做親人,
但男人可能覺得無問題

正正就是這樣!男人通常唔覺愛人變親人是問題,但一受到引誘,就一定把持不住!就嫌個老婆悶,無刺激!其實佢自己都要檢討,自己有無對段關係付出!

大宅

其實我係幾欣賞上BK的男性,因為這等如肯了解女性,肯為自己的伴侶改善生活關係!(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
當然想係BK揾食的另計!

瑪瑙宮

mini1204 發表於 19-3-23 14:29
...

同意, 多數係同母親/自己屋企關係好的男人.

複式洋房

Mrs9588 發表於 19-3-23 11:48
希望你不是在為第三者找合理理由。
夫妻之間大家係可以坦白把問題攞出黎傾。男士係婚後,好多野都需要女士 ...

不好意思 ?想問你是否男士 ? 你的留言我十分同意

翡翠宮

回覆樓主:

樓主都只係分享下,事實好多男人當老婆係張枱張凳,女人一吾老黎就吾比掂吾比摸,雙方愈走愈遠。睇吾到佢點為第三者說話,被迫害妄想症是是
至於佢本人婚姻是否如意,吾知。可能呢篇係佢個人遭遇既感受而已。

複式洋房

aeaemama 發表於 19-3-23 12:39
你做得好好呀~我出這個post,其實都想比多啲C6睇到,女人好簡單,要的不是什麼,要的只是交流和接觸!每 ...

如果我C6睇到就好喇!生左BB!兩個月,唔好話做愛,連錫佢都廢事!有時我都好心酸(emoji)

首頁
12345...9

尾頁

跳至