想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次用紅d,見人咁樣痴係紙度keep record, 但我痴左幾日,覺得有尿臭味忍唔住想問大家有無方法點樣好好保存又無臭味求教

別墅

應該用app 記錄咗就掉... 有個app 「瘋狂造人」
可以影相記錄...
或者影咗相就可以掉... 唔洗留實物

大宅

Watermelon2.0 發表於 19-3-23 17:18
應該用app 記錄咗就掉... 有個app 「瘋狂造人」
可以影相記錄...
或者影咗相就可以掉... 唔洗留實物:joyou ...

我有用呢個app , 但諗住實物比較返深淺會好睇d有d準媽媽都有keep 實物做record ,所以想問下係咪有方法令到無臭味

大宅

2021勳章

cinpf 發表於 19-3-23 18:58
我有用呢個app , 但諗住實物比較返深淺會好睇d有d準媽媽都有keep 實物做record ,所以想問下係咪有 ...

我會印乾吸尿嗰位

再用膠紙貼住

別墅

加多個A4透明file或者有zip果d套住佢

大宅

cinpf 發表於 19-3-23 18:58
我有用呢個app , 但諗住實物比較返深淺會好睇d有d準媽媽都有keep 實物做record ,所以想問下係咪有 ...

會褪色架,你keep 實物都無用。影得佢就得。同埋用紅d你最緊要知佢幾時排卵之嘛。知完,做功課。又下一個cycle。留著沒甚麼用處。

大宅

可樂媽媽 發表於 19-3-23 22:37
加多個A4透明file或者有zip果d套住佢

我初頭用左5枝有用透明袋仔入住,但已好臭了

大宅

yhyeung 發表於 19-3-24 08:48
會褪色架,你keep 實物都無用。影得佢就得。同埋用紅d你最緊要知佢幾時排卵之嘛。知完,做功課。又下一個c ...

你都講得啱,不過我琴晚頂唔順掉左了

首頁

尾頁

跳至