興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Cheuk2012    發表於 19-4-1 23:48

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

好靚呀
請問是否玉蓮?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

嘩.. 好靚呀

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tsung 發表於 19-3-23 22:13
好靚呀
請問是否玉蓮?

朋友送比我的,佢話係韓國既佛坐蓮,擺係觀音旁

翡翠宮

Vin仔媽 發表於 19-3-23 22:14
嘩.. 好靚呀

多謝欣賞

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mcyw888 發表於 19-3-23 22:16

朋友送比我的,佢話係韓國既佛坐蓮,擺係觀音旁

予人一種好清雅的感覺
請問是佢是否喜歡陽光直接照射?

翡翠宮

tsung 發表於 19-3-23 22:26
予人一種好清雅的感覺
請問是佢是否喜歡陽光直接照射?

朋友話唔可以太哂同埋一星期淋一次水ok, 水唔好掂到d花,佢好得意架,一層層咁生,最高層出係粉紅色,跟住大左會變白,再變綠,你見唔見中間個d變緊

用戶要求終止服務

回覆 mcyw888 的帖子

顏色好有層次感

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 mcyw888 的帖子

翡翠宮

回覆樓主:

多謝欣賞

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

葯錦, 不是自然, 賣家用化學葯物令他變色, 種來騙人的。
http://www.fafa01.com/post716015

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

andyman 發表於 19-3-30 23:45
葯錦, 不是自然, 賣家用化學葯物令他變色, 種來騙人的。
http://www.fafa01.com/post716015

但我朋友已經種了一段時間才送給我的

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mcyw888 發表於 19-3-31 09:10
但我朋友已經種了一段時間才送給我的
時間會証明, 無意冒犯。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

andyman 發表於 19-3-31 09:16
時間會証明, 無意冒犯。

唔緊要,我都希望可以種落去,好靚,細那些是他繁植出來的

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好靚呀
我好鍾意多肉植物,多謝分享
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 19-3-31 21:21
好靚呀
我好鍾意多肉植物,多謝分享

多謝欣賞,希望我攪得掂啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mcyw888 發表於 19-3-31 21:33
多謝欣賞,希望我攪得掂啦

應該冇問題
嗰個話好易種,我都種死曬
繼續等你分享

翡翠宮

crystal媽咪 發表於 19-3-31 21:37
應該冇問題
嗰個話好易種,我都種死曬
繼續等你分享

希望啦

寶石宮

mcyw888 發表於 19-3-31 21:45
希望啦

比d信心

首頁

尾頁

跳至