自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

其實....po上網嘅,有幾多係真幸福呀~

wcpcelia    發表於 19-3-24 08:52

公爵府

敢問,30歳仲收緊既,會係什麼類型的兵?

仍然年輕有質素的男人,會找個30歳嗎?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

30歲一啲都唔早喎
大家好, 我是脾脾蟲  

珍珠宮

回覆樓主:

30歲仲有冇力落clubing up啊?都粉退花殘半夜狂搽粉美圖秀秀post 上ig

clubing 一向都係18 22嘅專利

侯爵府

豬C9 發表於 19-3-23 22:17
30歲就結左,依家見到d30幾歲後生女起fb post d相好羨慕,一陣又去旅行一陣又去食好野。身邊幾隻兵企左右。 ...

你見到FB覺得30幾歲仲係後生女??係中女至啱喎。就算30歲結婚都可以去旅行食好野

子爵府

我25結婚,咁我叫咩?

珍珠宮

回覆 豬C9 的帖子

30唔算早, 正常啦!
多幾個兵又如何, 都唔係長久嘅.
結咗婚有另一半, 都可以一齊去玩去食架, 重開心啦! 如果想有下一代更加唔算早婚. 湊小朋友要好多精力, 後生D點都易頂D.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

女人30唔算早婚了

大宅

30歲就結左,依家見到d30幾歲後生女起fb post d相好羨慕,一陣又去旅行一陣又去食好野。身邊幾隻兵企左右。 ...

係,我依家都係甘教個女

男爵府

吾早啦。可能你個心未夠定,其實你換個角度諗,佢地未結婚的都好羡慕你

伯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

啱咪結

男爵府

我27歲就生小朋友,都知係為左一棵樹(我指我小朋友)放棄左成個森林,但無後悔過,緣份黎既...我地企埋一齊,人地以為係阿姨同姪 不過其實佢好似我

大宅

30結都唔早啦

男爵府

三十歲唔叫早啦,我三十歲前生埋b了三十四已經係高齡產婦了

男爵府

回覆樓主:

30歲唔早啦,結咗緍都可以去旅行,食好野~
我 21歲結緍,30前生~

珍珠宮

Koala_Chu 發表於 19-3-23 22:36
我26結婚, 28生囡, 算早, 亦都好似樓主所講, 玩得少

當朋友囝囡重係讀緊幼稚園, 初小... 我兩個囡已經讀中 ...

我同你一模一樣,依家一個大學,一個就DSE,我啲同齡朋友仲攪緊呈分試。

我今年四個trip,兩個兩公婆,其他朋友去。

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

我未夠40歲,兩個小朋友就中學
到時我可以比以家更自由

有得就有失 。但我就唔期望 我女30歲時 仲收緊乒囉!

男爵府

其實30歲唔算早婚啦,我22歲結婚生小朋友,而家小朋友長大咗,唔駛點理佢,我多咗好多自由時間

侯爵府

30吾早呀!
係討論區有班人話女人28歲等同就到期食品,30就已到期,之後係過期

大宅

係我心目中二零歲個d先係後生女

首頁

尾頁

跳至