夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-24 23:47
咁我冇喎!
啲人開宗明義話自己係男人,講佢同老婆唔知咩大佢幾多年,跟住比電話我。 都有係求助,有啲私 ...

電話號碼?我以前好天真,以為比電話號碼係正經人,但最後先知,電話卡好平,一個人有幾個號碼絕不是問題 如果教男點氹女人,我樂意吖,因我試過做朋友的婚姻輔導,最後令佢哋更加恩愛,搞到我不知幾開心,學學你講,好有成功感。
我好少舉報,上月先第一次舉報個男扮女。

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-24 23:59
真係要多啲上嚟唔可以做井底之蛙 。 否則下次喺我屋企見到,我都 ...

別墅

mtabom 發表於 19-3-24 10:50
我哋只係結咗婚一年多啲,所以我已經覺得好奇怪,但點解會有避孕套出現
...

結咗婚幾多年都好啦 都冇可能三年冇搞嘢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jwy2 發表於 19-3-25 00:05
電話號碼?我以前好天真,以為比電話號碼係正經人,但最後先知,電話卡好平,一個人有幾個號碼絕不是問題 : ...

……

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-24 23:33
你喺隔離版之前講嘢嘛,我都有講,不過睇主題黎講。
唔關事㗎! 好多cd rom,我講啲好簡單嘅嘢(我認為), ...

喺隔離嗰個所謂性版~我真係齋睇咋~嗰邊啲言論好大膽~淨係睇都睇到紅都面晒

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mingmama 發表於 19-3-25 08:16
喺隔離嗰個所謂性版~我真係齋睇咋~嗰邊啲言論好大膽~淨係睇都睇到紅都面晒
...

有啲都ok嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

mingmama 發表於 19-3-24 20:49
我都係上嚟呢度先知道原來男士呢樣特質~所以就更加明白作為一位妻子應該要負的責任~唔可以只顧自己~應 ...

哈哈!你老公真幸福,個老婆能走出第一步。
我個人覺得亦不需要用到“責任”的字眼給自己壓力,只要你都認為正常的性生活是婚姻不可缺少的部份就足夠。你自自然就會在忙也好亦會抽時間與你老公交流一下的。=)

可惜是,又有幾多個可以做得到?
不少個案都是長期忽視這問題,到出事後就到這裡怨天怨地。我都不明白,為何這裡有咁多前車借監,亦不好好參考呢?

男爵府

pkbkek 發表於 19-3-25 08:41
哈哈!你老公真幸福,個老婆能走出第一步。
我個人覺得亦不需要用到“責任”的字眼給自己壓力,只要你都認 ...

「只要你都認為正常的性生活是婚姻不可缺少的部份就足夠。你自自然就會在忙也好亦會抽時間與你老公交流一下的」
認同吖~有性有愛絕對是婚姻生活必須的其實有時唔係忙~係完成一天的工作~真係攰到一上床就即刻瞓著~所以而家多數改為食早餐~個女又返咗學~最perfect

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-3-25 08:21
有啲都ok嘅

都係嘅~可以從中學到嘢

大宅

mingmama 發表於 19-3-25 08:47
「只要你都認為正常的性生活是婚姻不可缺少的部份就足夠。你自自然就會在忙也好亦會抽時間與你老公交流一 ...

你們真幸福,能找到共識。 =)

公爵府

牛年勳章

mingmama 發表於 19-3-24 12:07
如果婚前一直冇性行為~婚後又冇~咁都仲可以理解~可能有啲生理問題啦~但樓主口吻係「已經三年冇搞嘢」 ...
yes!! 好怪

琥珀宮

點會係唔知咩嚟呀你老公?咁同佢講唔知咪攞出嚟睇下咩嚟,無用就掉咗佢啦,咁咪得囉,如果佢死都唔攞出嚟,好明顯係身有屎

公爵府

回覆樓主:

有隻dom dom係黑色包裝呀,金色字,好似係001定002

複式洋房

emimi 發表於 19-3-25 15:21
有隻dom dom係黑色包裝呀,金色字,好似係001定002

完全無字

伯爵府

回覆樓主:

其實你有冇直接同佢講離婚?
可能佢都ready 呢

複式洋房

sasatt 發表於 19-3-25 22:03
其實你有冇直接同佢講離婚?
可能佢都ready 呢

未講,準備講,如果佢都 ready 咁就 very good,但我又覺得佢唔係

禁止訪問

複式洋房

油麥麥 發表於 19-3-25 23:15
經濟、住屋、生活上,佢需要依靠妳嗎?

8成都係佢出

大宅

有可能係食小龍蝦的手指套。
先搞清楚咩事再行下一步

大宅

回覆 jwy2 的帖子

蠢真係幾好。。活在自己世界內。。女人太強太醒唔係好多男人喜歡。。反而同另一半有梳離感。

首頁
23456...7

尾頁

跳至