母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

生完三個幾月後,甩好多頭髮,日日都好多。有人話人奶媽媽仲甩得勁d,妳們有無咩方法可以甩少d? 我有食鈣片的,謝謝

男爵府

w_lilian 發表於 19-3-24 13:05
生完三個幾月後,甩好多頭髮,日日都好多。有人話人奶媽媽仲甩得勁d,妳們有無咩方法可以甩少d? 我有食鈣片 ...

生完四個月。我用五十x 精華查頭皮。甩少左好多。仲生出左頭髮。大概用咗一個月

男爵府

w_lilian 發表於 19-3-24 13:05
生完三個幾月後,甩好多頭髮,日日都好多。有人話人奶媽媽仲甩得勁d,妳們有無咩方法可以甩少d? 我有食鈣片 ...

我都有食鈣片

別墅

koalalee88 發表於 19-3-24 16:10
生完四個月。我用五十x 精華查頭皮。甩少左好多。仲生出左頭髮。大概用咗一個月
...

可以PM 我甚麼是50幾精華? Any link? Thanks

男爵府

w_lilian 發表於 19-3-24 17:06
可以PM 我甚麼是50幾精華? Any link? Thanks

五十 惠 養育發精華素。貓貓店有售

男爵府

回覆樓主:

上一胎我都是用5x惠精華。甩頭髮有改善。

今胎坐月時買左老x薑洗頭水。甩頭髮仲少過生之前。支5x惠擺埋一邊了

禁止訪問

禁止訪問

大宅

M字頭果隻孕婦維他命我生完第二胎都有keep住食多一排,落髮情況同生完第一胎相比真係好咗好多,防脫洗頭水我都有用(我用A字開頭品牌)

別墅

mclau2012 發表於 19-4-14 15:37
M字頭果隻孕婦維他命我生完第二胎都有keep住食多一排,落髮情況同生完第一胎相比真係好咗好多,防脫洗頭水 ...

Can PM me the brand name in full Ma? Thanks

別墅

回覆樓主:

我食鈣丸後好似少甩左,起碼地下少見了頭髮。

別墅

mclau2012 發表於 19-4-14 15:37
M字頭果隻孕婦維他命我生完第二胎都有keep住食多一排,落髮情況同生完第一胎相比真係好咗好多,防脫洗頭水 ...

A stands for Avalxx?

大宅

回覆樓主:

我有勁甩 ,繼續食大肚啲營養補充品和鈣片,而家停左幾個月餵奶,頭髮冇再甩得咁勁 。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊