自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

想買給老人家download麻雀game玩下,有邊個牌子抵用d?小米,華為有無㗎?可以download麻雀game?同埋有什麼game啱老人家玩,謝謝

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sasafan 發表於 19-3-24 20:03
想買給老人家download麻雀game玩下,有邊個牌子抵用d?小米,華為有無㗎?可以download麻雀game?同埋有什 ...

神來也麻雀
但小心壞眼
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

想買給老人家download麻雀game玩下,有邊個牌子抵用d?小米,華為有無㗎?可以download麻雀game?同埋有什 ...

1月個時買咗部台電A10H比老豆用,好似係幾百蚊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我唔識用 Android,所以買 iPad 比媽咪,我download 一堆免費麻雀同上海麻雀嘅game 比佢,再同佢一齊試玩,佢揀左幾個佢睇得舒服嘅game玩,其他唔鍾意就delete

如果買Android 嘅平板,會唔會用得耐好似電話咁窒下窒下?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

推介 ‘‘麻雀天下2‘‘
幾乎冇廣告,易食糊,可調節速度(即係可以超快咁打),
多麻雀種類和玩法。

我續約電×刑×家居電話送的免費 Galaxy S2

伯爵府

good_pig 發表於 19-3-24 20:09
神來也麻雀
但小心壞眼

Thanks

伯爵府

wingwingyi 發表於 19-3-24 20:19
1月個時買咗部台電A10H比老豆用,好似係幾百蚊

Thanks

伯爵府

6x6=36 發表於 19-3-24 20:24
我唔識用 Android,所以買 iPad 比媽咪,我download 一堆免費麻雀同上海麻雀嘅game 比佢,再同佢一齊試玩, ...

Thanks

伯爵府

方麗娟 發表於 19-3-24 20:34
多麻雀種類和玩法。

Thanks

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

方麗娟 發表於 19-3-24 20:34
多麻雀種類和玩法。

係咪同平時d 人打麻雀咁數番?thx。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

bosch 發表於 19-3-25 04:45
係咪同平時d 人打麻雀咁數番?thx。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆 good_pig 的帖子

真係會傷眼,加快盲。
搵人打真麻將好啲。

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆 Amy1974 的帖子

其實長者係需要朋友,多過一部平板電腦。
去長者中心識下人,自然有雀友。唔使對住電腦,無得傾計互動。

小米有平板電腦賣,都幾平下。不過要自己安裝 google。或者手機安裝 apk extractor, 抽出 App,再安裝落平板電腦。

平板可以做中控台,遙控全屋家電,一物二用。

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

方麗娟 發表於 19-3-25 07:33

thx. 原來可以離線玩。

玩左幾日,仲係學緊數番,呢個app 好玩!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊