潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

以前唔鍾意山形,但慢慢又接受左

水晶宮

2019新春慶豚圓

唔太鍾意

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我第一個WOC 係菱格第二個係山形紋。Coco handle small 都係買山形紋!

男爵府

IloveJJ 發表於 19-3-25 11:08
我又唔會理人哋點睇,既然已有5個菱格,點解唔轉第二款呢?

男爵府

回覆樓主

我coco handle係山形
好靚呀自己覺得

大宅

我個boy係山形紋,覺得型d....coco handle small買返菱格

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Ruby1219 發表於 19-3-25 11:17

我like 山形紋喎,覺得型啲。上個月響倫敦買咗呢個。

大宅

回覆樓主:

原來叫山形紋,一路都以為係 V 紋

大宅

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 10:46
大部份jm 都鍾意菱格,其實有幾多JM 都一樣鍾意山形紋,純討論一下

山形紋都靚呀
我覺得山形紋係睇買咩款嘅袋

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

睇下咩款袋,山形會型d

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我第一個boy都係v紋, 原本想買菱格,但係黑色冇貨, 跟住睇下睇下又覺得v紋幾靚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 hashtag影視迷勳章

english1221 發表於 19-3-25 17:01
我!!! Vintage classic flap,超特別,又classic

呢個靚

大宅

2019新春慶豚圓

我中意chevron! 尤其coco handle,望落比菱格清新好多!

複式洋房

我覺得Boy / CF 就菱格靚
coco handle 就山形靚

大宅

stef 發表於 19-3-26 18:22
呢個靚

Thanks!廿幾年歴史啦個袋

伯爵府

2019新春慶豚圓

hungc9 發表於 19-3-25 14:27
I still love my chevron boy a lot

伯爵府

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

english1221 發表於 19-3-26 21:55
Thanks!廿幾年歴史啦個袋

原來chevron 咁耐歷史

版主

2019新春慶豚圓 大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 15:06
我都覺得boy/ small hobo 同cf mini 既山形靚同幾型,大袋就菱格elegant d, 但身邊朋友都話我個山 ...

我都係mini 山形,仲有short wallet,好喜歡(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

版主

2019新春慶豚圓 大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

Novemberboy 發表於 19-3-25 10:49
我唔中意山形紋,之前買左個Coco handle 山形,但一直都無動力開來用
但因為係黑色,其實幾靚, ...

coco 我覺得菱格classic D
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

babyislove 發表於 19-3-27 07:03
我都係mini 山形,仲有short wallet,好喜歡(emoji)

都係羊皮?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 571
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊