潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

hungc9 發表於 19-3-25 14:27
I still love my chevron boy a lot

男爵府

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 15:06
我都覺得boy/ small hobo 同cf mini 既山形靚同幾型,大袋就菱格elegant d, 但身邊朋友都話我個山 ...

我覺得山形好靚喎~最鐘意望街上D山形
聽聞今季羊皮厚實左DD
JM你覺唔覺~?

伯爵府

我個BOY都係山形紋

侯爵府

buonobi 發表於 19-3-25 15:21
我覺得山形好靚喎~最鐘意望街上D山形
聽聞今季羊皮厚實左DD
JM你覺唔覺~?

會呀,其實羊皮手感真係好過牛皮!摸上手漲卜卜 但真係好驚會花

男爵府

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 15:40
會呀,其實羊皮手感真係好過牛皮!摸上手漲卜卜 但真係好驚會花
...

小小花真係無咩所謂~
唔好破皮就得

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

山形紋
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

2款都有,各有各好睇
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

我鍾意山形紋

男爵府

fox813 發表於 19-3-25 11:04
各有各靚, 我個17mini & Pouch 都是山形紋,
個人覺得山形紋配17mini個比例都幾靚呀. ...

我的山形紋,個人覺得ok呀。

buonobi    發表於 19-3-25 17:15

男爵府

同意!所以我買boy都買山形紋,覺得型啲

男爵府

我!!! Vintage classic flap,超特別,又classic

大宅

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 10:46
大部份jm 都鍾意菱格,其實有幾多JM 都一樣鍾意山形紋,純討論一下

我都係boy買山型pattern 之前有個惡搞品牌
整菱格boy 依家見到啲boy菱格就唸起個老翻

男爵府

我覺得山形紋好似young look d

侯爵府

fox813 發表於 19-3-25 16:22

紅色mini 好靚

侯爵府

english1221 發表於 19-3-25 17:01
我!!! Vintage classic flap,超特別,又classic

呢個好特別!牛皮定羊皮?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我鐘意菱格

男爵府

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 17:19
呢個好特別!牛皮定羊皮?

羊,以前d羊皮好襟

子爵府

早幾年出山形紋果陣會聯想起YSL
所以一直都喜愛菱格紋
近排見細袋靚色的山形都會考慮一下

複式洋房

你個紅色mini好靚呀

複式洋房

山型紋襯mini square好靚,好突出!

首頁

尾頁

跳至