潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大部份jm 都鍾意菱格,其實有幾多JM 都一樣鍾意山形紋,純討論一下

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

不鍾意山形紋

別墅

2019新春慶豚圓

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 10:46
大部份jm 都鍾意菱格,其實有幾多JM 都一樣鍾意山形紋,純討論一下

我唔中意山形紋,之前買左個Coco handle 山形,但一直都無動力開來用
但因為係黑色,其實幾靚,所以一直keep住無賣到

珍珠宮

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 10:46

我個boy係山形紋,我覺得山形紋型啲,菱格就elegant 啲。後來買mini,我就買咗菱格。我覺得兩樣都好!

wcpcelia    發表於 19-3-25 14:14

大宅

I like 山形

男爵府

各有各靚, 我個17mini & Pouch 都是山形紋,
個人覺得山形紋配17mini個比例都幾靚呀.

伯爵府

IloveJJ 發表於 19-3-25 10:52
我個boy係山形紋,我覺得山形紋型啲,菱格就elegant 啲。後來買mini,我就買咗菱格。我覺得兩樣都好!
...

我開頭都一般山形紋,但早幾日見到mini 山形幾靚又買左, 同埋自己已有5 個菱格cc 袋。。其實自己係鍾意既!但身邊d 人話菱格好d, 我都1516中。。。

珍珠宮

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 11:06
我開頭都一般山形紋,但早幾日見到mini 山形幾靚又買左, 同埋自己已有5 個菱格cc 袋。。其實自己係鍾意既 ...

我又唔會理人哋點睇,既然已有5個菱格,點解唔轉第二款呢?

男爵府

2019勳章

我like 山形紋喎,覺得型啲。上個月響倫敦買咗呢個。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 19-3-25 14:14

大宅

我都有個山形紋boy,又冇話特別中唔中意咩紋,岩款岩色就會中意

公爵府

2019新春慶豚圓

我唔鍾意
睇都唔會睇

伯爵府

Ruby1219 發表於 19-3-25 11:17
我like 山形晚喎,覺得型啲。上個月響倫敦買咗呢個。

個藍色好靚

伯爵府

IloveJJ 發表於 19-3-25 11:08
我又唔會理人哋點睇,既然已有5個菱格,點解唔轉第二款呢?

咁又係 我覺得少d 人用無咁易撞款tim

男爵府

我反而覺得菱格比較普遍,山形特別D,我兩樣都有

伯爵府

Novemberboy 發表於 19-3-25 10:49
我唔中意山形紋,之前買左個Coco handle 山形,但一直都無動力開來用
但因為係黑色,其實幾靚, ...

唔用好浪費啊,用用下你可能會鍾意

別墅

2019新春慶豚圓

luvysl_blythe 發表於 19-3-25 13:55
唔用好浪費啊,用用下你可能會鍾意

我都咁樣提自己
另外我有個small Gabrielle hobo 山形紋,嗰個就用緊。
我同意山形係型d,所以我覺得視乎袋款,
有d袋款型d(eg hobo) 就比較適合山形,
有d elegant 款我個人覺得菱格順眼d

大宅

2019新春慶豚圓

我自己唔太鍾意,我都唔知點解,覺得菱格合眼緣d

大宅

2019勳章

I still love my chevron boy a lot

男爵府

我覺得BOY 係山形紋最靚

CF/REISSUE/GABRIELLE就兩種都唔同風味~

好想要山形MINI~

伯爵府

buonobi 發表於 19-3-25 14:37
我覺得BOY 係山形紋最靚

CF/REISSUE/GABRIELLE就兩種都唔同風味~

我都覺得boy/ small hobo 同cf mini 既山形靚同幾型,大袋就菱格elegant d, 但身邊朋友都話我個山形mini一般般

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 584
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊