自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

不育可謂「男人最痛」,但摩洛哥一名男子更遭受雙重打擊,他近日去做例行健康檢查時,發現自己不孕,精液中根本沒精子,更令人震驚的是他和結婚35年的妻子,育有9名孩子,他驚覺被戴綠帽後,氣得怒告妻子通姦。

該名男子是一名教授,來自摩洛哥小城西迪斯里曼(Sidi Slimane)。他日前進行例行健康檢查時,醫生發現他右側的睾丸上有一個小囊腫,男子向醫生表示囊腫其實一直都存在。醫生於是為他進行更多測試,結果顯示囊腫雖然不會威脅生命,卻使其不育,精液分析更顯示他的精液內完全沒有精子。

但問題是他和結婚35年的妻子,竟育有9名子女,意味着他戴綠帽戴了35年。男教授聽完後感到相當震驚,決定向妻子提出訴訟,指控她通姦並要求離婚和停止供養9名孩子。假若罪名成立,該名妻子可能要面臨監禁。

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E ... xRcu8gH8NP_Uo13hhOM

做完做Body check 知真相, 天意弄人

tsung    發表於 19-3-25 20:00

伯爵府

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

公爵府

珍珠宮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

何必知道真相呢

侯爵府

回覆樓主:

咁佢而家冇唔代表以前冇喎? 點知一定係戴綠帽?

珍珠宮

maomaofafa 發表於 19-3-25 15:40
×2

我都估係咁,生果時非不育,生完之後先至不育,既然當時人咁樣,不如吳爭在驗埋班仔女的dna

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

人算不如天算

侯爵府

Angel_Rose 發表於 19-3-25 15:43
×2

我都估係咁,生果時非不育,生完之後先至不育,既然當時人咁樣,不如吳爭在驗埋班仔女的dna

同埋佢而家年紀都開始大啦, 漸漸冇都正常㗎喎? 同埋佢個囊都未必係以前已經有, 可能最近生都唔定?

珍珠宮

係囉
例行健康檢查,「例行」啫係年年都有做,點解今年先發現?個囊腫已經出現左長時間,咁啫係幾耐?35年前已經係到?35年前已經不育?因為這刻不育就代表一直都不育,9個小孩友無一個佢嘅?係咪應該check左DNA先呢?

子爵府

T96 發表於 19-3-25 15:22
不育可謂「男人最痛」,但摩洛哥一名男子更遭受雙重打擊,他近日去做例行健康檢查時,發現自己不孕,精液中 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

篇報導一忽忽,講d唔講d,好唔專業

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

有可能

侯爵府

kavenzou 發表於 19-3-25 15:47
係囉
例行健康檢查,「例行」啫係年年都有做,點解今年先發現?個囊腫已經出現左長時間,咁啫係 ...

咁就話要離婚告通姦, 好似太武斷

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

個囊腫都唔知幾時開始有,同9個兒女驗DNA先告都未遲。

况且只是右側睪丸上有囊腫,咁仲有左面睪丸呀,單春医神都生左女啦。

琥珀宮

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 T96 的帖子

通姦咁耐都唔知

子爵府

係真唔係呀

首頁

尾頁

跳至