自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

請問各位:

之前感冒好返後,現在仍有d咳,但喉嚨經常好似有野頂住,呼吸時心口好住也有野塞住。

請問有無人知道咩事?

已經看了好多次醫生,都未好返

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

BabyBG 發表於 19-3-26 12:12
請問各位:

之前感冒好返後,現在仍有d咳,但喉嚨經常好似有野頂住,呼吸時心口好住也有野塞住。

支氣管炎?

抖氣有冇聲?

醫生有冇開氣管藥?

禁止訪問

男爵府

回覆 babychingching 的帖子

之前醫生已經開了氣管藥 & 抗生素食時無野,但d藥食完又係咁

男爵府

回覆 nickcancan 的帖子

無,都無

男爵府

成日都覺得喉嚨經常好似有野頂住咁

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

BabyBG 發表於 19-3-26 14:16

之前醫生已經開了氣管藥 & 抗生素食時無野,但d藥食完又係咁

食左幾日抗生素?

唔得要再睇醫生

支氣管炎好長手尾, 首先你唔好吹親喉嚨, 出街要保暖條頸同戴口罩, 戒凍飲

上次我食左個幾星期抗生素先好返

保重身體

男爵府

多謝你
我都打算要再去看醫生....

侯爵府

畀面勳章

BabyBG 發表於 19-3-26 16:12

多謝你
請問你而家喉嚨咩情況?有無再睇醫生或檢查?
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

男爵府

回覆 rainlamrainlam 的帖子

多謝關心!現在已經無事了,醫生照肺都話無事。
但有時候都會覺得喉嚨好似有塊薄膜蓋住咁。

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

BabyBG 發表於 19-6-4 12:04
回覆 rainlamrainlam 的帖子

多謝關心!現在已經無事了,醫生照肺都話無事。

你好,請問你而家好返未?我而家情況同你當時嘅一樣,都係感冒未清,喉嚨有嘢塞住,心口又好似有嘢頂住咁

首頁

尾頁

跳至