想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我前日D17 係閃閃笑,琴日D18 朝早係不動笑,但係紅D啲顏色冇乜點變,咁我係咪應該信CB, 我琴日同今日都做左功課,原本諗左轉弱之後再補交多次,但係宜家都唔知仲做唔做好?
請問有冇Jm 都會咁? (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

littlelaw 發表於 19-3-26 22:12
我前日D17 係閃閃笑,琴日D18 朝早係不動笑,但係紅D啲顏色冇乜點變,咁我係咪應該信CB, 我琴日同今日都做 ...

你一日驗1-2次紅d係好難捉到深粗的,當紅d開始深色就要每4小時驗一次先易d捉到深粗,否則你係唔知紅d無深過,定已經miss左深粗轉淺,不過CB都準ga,你跟CB dodo都無錯!

洋房

littlelaw 發表於 19-3-26 22:12
我前日D17 係閃閃笑,琴日D18 朝早係不動笑,但係紅D啲顏色冇乜點變,咁我係咪應該信CB, 我琴日同今日都做 ...

我依一胎跟cb一擊即中。個人覺得幾準

複式洋房

jjc3011 發表於 19-3-27 00:46
你一日驗1-2次紅d係好難捉到深粗的,當紅d開始深色就要每4小時驗一次先易d捉到深粗,否則你係唔知紅d無深 ...

知道!希望可以成功啦!謝謝info share :)

複式洋房

小希希baby 發表於 19-3-27 20:16
我依一胎跟cb一擊即中。個人覺得幾準

謝謝!希望沾你好孕,一切順順利利!

首頁

尾頁

跳至