潮流時尚

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

Appleboss 發表於 19-3-27 14:38
其實佢中哂我想要的size , 外縫,金扣,只係糾結係個顏色度

我個人覺得gold colour 唔係人人都Carry到,襯得靚就型格潮
否則就會比人感覺成熟左一點
Hello...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

Epsom sellier, Ghw 好吸引,比我會take ! 呢隻色好襟睇!
樓主去睇下真身先決定la

wcpcelia    發表於 19-3-28 08:47

子爵府

lomilolo 發表於 19-3-27 19:24
請問黑色,粉紅色外,resell會咩色個價錢會好啲?

Etoupe,Tosca, P9 Anemone, Rose Lipstick, E5 Rose Tyrien

男爵府

Appleboss 發表於 19-3-27 14:01
收到SA offer K25 Gold 外縫 ghw , take 唔take 好?這個offer 難有嗎?
本身想要粉紅tone K25 ,或者黑金K2 ...

Gold ghw 好classy 要襯斯文衫, 當然黑金搭好多,樓主可以再考慮吓,Sellier 金扣都幾難得

侯爵府

I will take
其實我覺得gold好好襯又classic
我一d都唔覺隻色成熟

wcpcelia    發表於 19-3-28 08:40

大宅

好幸運呀😍
我都等緊

子爵府

好靚又容易襯,take the offer!

男爵府

Yes

男爵府

Appleboss 發表於 19-3-27 18:09
多謝各位Jm 意見,我仲1516中,隻色我又唔係唔鐘意,只不過未見過實物唔知襯唔襯自己(我預咗係黑或粉紅)
...

我攞C offer 時,SA同我講黑色條隊好長,又排等

其實gold 色都幾靚呀,四季都襯到。如果你話屋企多粉紅色tone的袋,相信衫都係白呀,米呀咁,好襯gold 色。不過最緊要都係你鍾意

大宅

Take!

大宅

如果系我會take左失,若果真係唔想要可以放返出去都有價,另外你幫SA 今次買左都係spending,之後佢先有心再同你留意你想要嘅offer

大宅

Must take this offer!

子爵府

呢個色ghw 外縫几靚喎. 不過買左你會唔會死要買番個黑先? 會就等..不過可能take左呢個, 有黑既機會會大d?

大宅

FIONMS 發表於 19-3-27 23:23
如果系我會take左失,若果真係唔想要可以放返出去都有價,另外你幫SA 今次買左都係spending,之後佢先有心再 ...

想問買Kelly/ Birkin 計spending嗎?即係買左一個就有機會再買 定要再儲spending加?

大宅

ladipo 發表於 19-3-28 01:22
想問買Kelly/ Birkin 計spending嗎?即係買左一個就有機會再買 定要再儲spending加?
...

緊係買左一個都計啦!之後佢會睇你record有買過跟住好快又有下一個
by the way :你哩次offer係spending 左幾多比你?一開始你就同佢?

大宅

buonobi 發表於 19-3-27 17:20
如果樓主真係唔中意呢隻色就唔好買..
用個袋既唔係JM~係你自己嘛~又唔係一百幾十..
仲浪費左個OFFER 可以繼 ...

我都覺得gold嘅k內縫靚D,優雅又冇咁成熟。

大宅

Carriegerrard 發表於 19-3-27 18:22
我覺得如果你spending咗
就揀個自己最鐘意嘅
雖然我SA同我講話gold好難排

我SA就係咁講,呢隻色我其實都鍾意,貪佢易襯,但最想要的黑金應該好難第一個會出到比我,所以仲心大心細

大宅

phoebe1016 發表於 19-3-27 15:03
我同你差不多年紀 我自己暫時未喜好gold color~
都覺得成熟咗啲。
我覺得個袋唔平

其實都唔知下個offer 係幾時先有,我想要黑金/8W 大把VIP 同我爭,我剛儲spending , 我怕我呢D H BB班等一年都唔知會唔會有

大宅

kamanma 發表於 19-3-27 20:17
我個人覺得gold colour 唔係人人都Carry到,襯得靚就型格潮
否則就會比人感覺成熟左 ...

我自己就係怕成熟,因我CC & H 啲袋都係黑藍粉紅紫咁,我本身係粉紅迷,但C6話我唔係(emoji)妹仔啦唔好成日買粉紅色,話呢個色都好襟睇

大宅

FIONMS 發表於 19-3-27 23:23
如果系我會take左失,若果真係唔想要可以放返出去都有價,另外你幫SA 今次買左都係spending,之後佢先有心再 ...

係呀,我SA都好有心出到呢個色比我呢D BB班,都多人排,咁當然條隊冇黑金咁多

我之前都拒絕咗一個offer , 今次係第二次,再拒絕下個offer 都唔知會係咩,怕到時後悔

首頁
12345...9

尾頁

跳至