懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我喺010買,因為有比較大嘅size,90E,90F都有,我因為冇咩選擇所以只買過呢間

複式洋房

淘寶,平靚正
孫師奶

禁止訪問

大宅

Lovely2B 發表於 19-10-2 17:49
我買左淘寶嗰款,尼龍料唔吸汗,焗到心口生咗濕疹
想試下你介紹嘅牌子,運費幾錢?有冇大cup siz ...

推介你無印bra減價$11X重平過U記,佢裡布係純棉料好舒服又唔焗身,不過碼偏細,我上圍唔大都要著XL

別墅

Lovely2B 發表於 19-10-2 17:49
我買左淘寶嗰款,尼龍料唔吸汗,焗到心口生咗濕疹
想試下你介紹嘅牌子,運費幾錢?有冇大cup siz ...
出濕疹?
我之前買3件$399包郵費,第二日就收到,超快。我上官網見到最大CUP size 係100 H
我懷孕初期75C著M碼,生完肥左又谷奶就80E,加左送既延長背扣可以keep住著,承托力都夠。你可以去Moment wear hk既fb page 問下

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

民房

Archung106 發表於 19-10-2 15:11
我喺010買,因為有比較大嘅size,90E,90F都有,我因為冇咩選擇所以只買過呢間
...

010邊度有丫?因為我都係要買比較大size....

大宅

muimuimichelle 發表於 19-10-3 00:25
010邊度有丫?因為我都係要買比較大size....

永安,一田都有,你可以上網搵下你屋企附近有冇分店

禁止訪問

大宅

Lovely2B 發表於 19-10-2 22:35
Thanks!
我要搵純棉呀,U記我睇過唔多舒服又焗身,似冇乜承托力。無印可能太細,我小肥我宜家懷孕中期8 ...

Welcome~ 咁無印size可能太細,我孕中期著Her Own Words既size係80C我已經要著無印最大XL,佢偏薄同埋唔算好承托力因爲無鋼圈,但因為我易出熱痱,對我黎講夏天著就好舒服~而家我都要搵哺乳bra了

禁止訪問

大宅

Lovely2B 發表於 19-10-3 11:32
要搵好啲嘅哺乳Bra, 對自己好啲。上面有媽媽話嗰款moment bra好似幾啱我,我都想試吓。

媽媽真喺好 ...

哺乳bra本身想買mothercourt一個日牌,點知試上身中碼太細大碼太鬆,我都睇睇moment果個先~ 孕中期開始我塊面好乾額頭乾到甩皮果陣六七月咋,可能我好簡單保養+荷爾蒙令皮膚轉變,之後見La Mer有free既facial,做完就買左佢支精華水用完即刻水潤第一次買貴婦級保養品,check過pregnancy safe真係要對自己好啲呀!

禁止訪問

大宅

Lovely2B 發表於 19-10-3 20:00
Mothercourt 完全唔會考慮,近來太多負面新聞。

我都乾到甩皮,冇保養,mask都少用,因為宜家 嗅覺太敏銳 ...

係咩負面新聞?冇留意添⋯⋯可pm 我嗎?我純粹覺得size唔fit同埋cutting好似唔貼身咋!

而家秋冬,唔可以再由佢甩皮架喇,驚引起其他皮膚問題,始終皮膚係第一屏障~ 我都只係搽果支精華加BB用得既潤膚膏咋~都要搽下既

禁止訪問

別墅

我前排aeon on sales六甲村買。百零蚊個。有得試

複式洋房

Hi, 請問可以否介紹?

PhoebeChan333 發表於 19-3-29 15:48
我3個月既時候已經要買啦,我系淘寶買,有幾間都好好著,同埋都好多人買的
...

洋房

PhoebeChan333 發表於 19-3-29 15:48
我3個月既時候已經要買啦,我系淘寶買,有幾間都好好著,同埋都好多人買的
...

求介紹

首頁

尾頁

跳至