想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

備孕中,食葉酸加肌醇得唔得?請問JM邊隻牌子好?

複式洋房

MISSENJOY 發表於 19-3-30 01:04
備孕中,食葉酸加肌醇得唔得?請問JM邊隻牌子好?

之前我也有多囊,備孕兩年也不成功。之後朋友介紹食了一款叫Ovarifert的食物補充劑。食了五個月左右便成功了。真係好有效。

洋房

我都有多囊,咩都冇做,一次就中左, 仲要係twins. 希望你都可以好似我咁快有左(emoji)(emoji)

別墅

yyhapyy 發表於 19-3-30 15:56
之前我也有多囊,備孕兩年也不成功。之後朋友介紹食了一款叫Ovarifert的食物補充劑。食了五個月左右便成功 ...

真係?我都岩岩食左1個月 想請問你未食前自己識排卵嗎?

複式洋房

cuteki0904 發表於 19-3-30 20:39
真係?我都岩岩食左1個月 想請問你未食前自己識排卵嗎?

有的,過多兩三個月後效果更明顯。要準時食及盡量做些運動。

別墅

yyhapyy 發表於 19-3-30 21:21
有的,過多兩三個月後效果更明顯。要準時食及盡量做些運動。

希望我都有效啦 因為卵而家唔食排卵藥同打排卵針係完全唔識排卵

複式洋房

cuteki0904 發表於 19-3-31 05:02
希望我都有效啦 因為卵而家唔食排卵藥同打排卵針係完全唔識排卵

你都有食Ovarifert? 食咗幾耐啊?要食耐啲架,到時你都分享下你啲經驗啊。

別墅

yyhapyy 發表於 19-3-31 07:07
你都有食Ovarifert? 食咗幾耐啊?要食耐啲架,到時你都分享下你啲經驗啊。
...

食左個令月ja 每朝食4粒

複式洋房

cuteki0904 發表於 19-3-31 13:19
食左個令月ja 每朝食4粒

我當時是早餐後兩粒和晚餐後各兩粒。你也可以試試。

別墅

之前我也有多囊,備孕兩年也不成功。之後朋友介紹食了一款叫Ovarifert的食物補充劑。食了五個月左右便成功 ...

有無相睇?邊隻?thx

別墅

yyhapyy 發表於 19-3-31 15:12
我當時是早餐後兩粒和晚餐後各兩粒。你也可以試試。

好的,thx

複式洋房

請問係邊買?有冇相?thx

複式洋房

chan5201314 發表於 19-3-31 15:50
有無相睇?邊隻?thx

在網上買的:

https://www.amitamin.asia/products/ovarifert-pcos?locale=zh-hant

別墅

yyhapyy 發表於 19-3-31 23:04
在網上買的:

https://www.amitamin.asia/products/ovarifert-pcos?locale=zh-hant

會唔會好大粒,好難吞!
因為食緊Myo-Inositol,食得好辛苦!
試過吞唔到,又唔上唔落,想嘔咁制!

複式洋房

chan5201314 發表於 19-3-31 23:23
會唔會好大粒,好難吞!
因為食緊Myo-Inositol,食得好辛苦!
試過吞唔到,又唔上唔落,想嘔咁制!

是這樣的,之前看過很多reviews沒有聴過有人話太大粒食不下。如果你比較敏感,可考慮把膠囊拿開,只食內(emoji)的維他命粉。之前我在外國的forum也見過有人是開了膠囊來食的。

別墅

yyhapyy 發表於 19-4-1 08:14
是這樣的,之前看過很多reviews沒有聴過有人話太大粒食不下。如果你比較敏感,可考慮把膠囊拿開,只食內(e ...

等我都試試先,thx ar

複式洋房

chan5201314 發表於 19-4-1 11:51
等我都試試先,thx ar

祝好孕

洋房

yyhapyy 發表於 19-4-1 08:14
是這樣的,之前看過很多reviews沒有聴過有人話太大粒食不下。如果你比較敏感,可考慮把膠囊拿開,只食內(e ...

請問哩隻係咩嚟? 可以介紹一下嗎? thx...

複式洋房

DanDanana 發表於 19-4-2 10:42
請問哩隻係咩嚟? 可以介紹一下嗎? thx...

Ovarifert是一款含多種營養經專業營養師調配的食物補充劑(不是藥品)。Ovarifert 成份中的 myo-inositol 和 D-chiro-inositol 對調理和改善多囊征非常有效。

可以參考產品專頁和其他獨立評委的介紹。

https://ovarifert.com

https://menfertility.org/ovarifert-pcos-supplement-review/

洋房

yyhapyy 發表於 19-4-2 12:43
Ovarifert是一款含多種營養經專業營養師調配的食物補充劑(不是藥品)。Ovarifert 成份中的 myo-inositol ...

Thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至