自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

突然唔可以送黎香港,點解呀?

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

係呀我之前買過都送㗎

大宅

熱血金章

加咗價 又無得送香港

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

越黎越多野唔送,我買開嘅Dune鞋已唔送,上次訂左隻鑽戒cut我單跟住全線唔送
再係咁唔鬼續佢

大宅

Charlotte_mom 發表於 19-3-30 23:23
越黎越多野唔送,我買開嘅Dune鞋已唔送,上次訂左隻鑽戒cut我單跟住全線唔送
再係咁唔鬼續佢
...

咪就係!諗住平過香港先join 全年運費,而家平既野都唔送香港,咁以後唔洗幫趁佢啦

大宅

BLUE-SKY 發表於 19-3-30 23:01
加咗價 又無得送香港

激死人呀!早知之前有得買時買多幾支,而家都唔知可以去邊度買比較平

大宅

appleyuen 發表於 19-3-30 22:56
係呀我之前買過都送㗎

咪就係羅,做乜鬼突然唔送香港

大宅

我sent 左email to selfridges ,強烈要求可以繼續寄黎香港,大家如果有時間,都send email 去投訴一下丫,謝謝大家!

wcpcelia    發表於 19-3-31 10:10

大宅

其實唔一定關selfridges事,有機會係佢個牌子本身唔再比佢送來香港。試過有啲牌子香港同外國價錢相差太遠,啲人個個去外國訂咁香港咪無人買囉,所以唔送香港。又或者就算送香港,價錢同外國一樣。你不如試吓搵下其他網站有冇人肯送香港而又平啲。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

搵當地嘅代購買得唔得呢?

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我幫你哋代購

水晶宮

畀面勳章

stkyo 發表於 19-3-31 07:19
我幫你哋代購

你由呢刻開始會爆pm

男爵府

carol2015 發表於 19-3-31 01:44
激死人呀!早知之前有得買時買多幾支,而家都唔知可以去邊度買比較平
...

我最近係us amazon買左clarins既妊娠紋膏,平香港專櫃一半,官方直送,你試下搵下

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

carol2015 發表於 19-3-31 01:54
我sent 左email to selfridges ,強烈要求可以繼續寄黎香港,大家如果有時間,都send email 去投訴一下丫, ...

其實類似呢啲品牌,係香港有專門店,Selfridges只係代理,根本唔應該打亂個巿場,一陣人哋唔發貨比佢,好似Jo Malone呢啲都唔應該接受海外訂購

你上Clarins 英國官網都唔會發貨去香港一樣,會要你上番香港官網

象牙宮

去香港Duty Free買,好似有free delivery 孖裝50ml $1440- (如果無加價)

大宅

我最愛的Jo Malone也不送來香港了
重有邊度訂Jo Malone會平?

大宅

剛剛再是但按一D產品,衫袋茶業全部也不送來香港,咁係咪即是不接受香港訂購?

珍珠宮

carol2015 發表於 19-3-30 15:14
突然唔可以送黎香港,點解呀?

我有買開佢body lotion, 真是越来越多品牌吾寄香港。4月運費到應該吾續住。

首頁
12345...6

尾頁

跳至