自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

屋企電話要續約 (一定要KEEP住有家居電話), 唔知大家最近有冇咩OFFER?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

公屋的話, 應該可以續到 扣除回贈後低於50

wcpcelia    發表於 19-3-31 09:16

大宅

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-3-30 23:56
公屋的話, 應該可以續到 扣除回贈後低於50

plan
点?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

回覆 ppp123 的帖子

去HKEPC 睇下主題

電腦領域 HKEPC Hardware » 網絡寬頻 » 香港各大 ISP 收費和條款,好唔好用等問題,請在此貼討論

複式洋房

ppp123 發表於 19-3-30 15:40
屋企電話要續約 (一定要KEEP住有家居電話), 唔知大家最近有冇咩OFFER?

me too,offer pls?

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

hgc best price

大宅

eightbelows 發表於 19-4-30 20:28
hgc best price
幾錢?

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

想知道,thanks!

大宅

ppp123 發表於 19-3-30 15:40

今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$48.75

大宅

josephine908 發表於 19-5-9 18:42
今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$4 ...

請問是私樓嗎?

大宅

se6a11 發表於 19-5-9 22:27
請問是私樓嗎?

不是

男爵府

今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$4 ...

居屋?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kwaimiu215 發表於 19-5-1 01:52
幾錢?

同問

大宅

今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$48.75

子爵府

回覆 ppp123 的帖子

請問你本身是否用緊eye多媒體plan?我而家係eye3,我已要求淨係需要普通家居電話服務, 剛打去續約平均要88元月費,已講要cut

大宅

ppp123 發表於 19-5-11 16:42
今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$48 ...

麻煩請pm sales資料給我。 謝謝

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

麻煩請pm sales資料給我。 謝謝

伯爵府

今日續约,$110月費,24個月合約,回贈5個月$164,再送$650惠康現金券,扣哂回贈同惠康現金卷,平均月費$48 ...
Please pm sales資料給我。 謝謝

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

今日打來續約,居然要198,免5個月,送300惠券,平均都要144.....真係過份
[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled7.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled8.jpg[/img][img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/22/untitled6.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至