親子旅遊

跳至
[泰國] 曼谷kidzania

首頁

尾頁

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問而家kidzania仲有冇得整壽司?如果有係邊個位置玩?我睇網上city map見唔到有 oishi restaurant? Thanks!

大宅

南丁媽咪 發表於 19-7-6 23:45
上星期六去完,冇乜人,基本上個個職業不用排,有d仲一對一玩,玩左超多職業。

之前日韓從未試過

請問而家kidzania仲有冇得整壽司?如果有係邊個位置玩?我睇網上city map見唔到有 oishi restaurant? Thanks!

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

slcheng 發表於 19-7-9 00:20
請問而家kidzania仲有冇得整壽司?如果有係邊個位置玩?我睇網上city map見唔到有 oishi restaurant? Thank ...

唔見

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ctsang 發表於 19-7-8 15:18
yes

唔該晒 ,但如果我上網買定飛咪冇得改,請問你係去到門口先買?

男爵府

creambb 發表於 19-7-9 11:36
唔該晒 ,但如果我上網買定飛咪冇得改,請問你係去到門口先買?

個朝cfm去,用手機klook買。
話要一小時前買。但好似幾分鐘已收到憑證

大宅

2019新春慶豚圓

creambb 發表於 19-7-9 11:36

去到先買

公爵府

ctsang 發表於 19-7-9 14:18
去到先買

Thanks

公爵府

南丁媽咪 發表於 19-7-9 12:08
個朝cfm去,用手機klook買。
話要一小時前買。但好似幾分鐘已收到憑證

我上年easter去勁多人,玩得太少

別墅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
大人可跟埋入去玩嗎?

大宅

2019新春慶豚圓

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
silly.cat 發表於 19-7-10 18:01
大人可跟埋入去玩嗎?

大人一樣要比門票入埸,但排隊一定要小朋友自己排,玩都係自己入去玩,家長係房出面睇住,無得跟住入

公爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

請問機師係邊個位?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊