懷孕前後

跳至
Del  

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

心好難過。
祝福你,早日康復,小天使會再嚟搵你。

複式洋房

kikitea 發表於 19-3-31 17:26
心好難過。
祝福你,早日康復,小天使會再嚟搵你。

替你難過, 但你一定要保重呀。

別墅

plng1215 發表於 19-3-31 11:13
醫生幫我塞藥後,兩小時後我的寶貝仔女向我道別了,還跟我說媽媽不要喊,來生會再做我的子女,我懷孕時一直 ...

多休息,寶寶不會想您受傷難受,時機到會再聚!要多保重期待再會

別墅

plng1215 發表於 19-3-31 11:12
我在上星期3月20日失去了一對寶貝子女,個心好難過,心如刀割,不知何時可復完。
2015年便開始ivf,之前兩 ...

我之前十幾周都曾經失去一個寶貝仔。我聽到你經歷都想喊,希望你堅強,不要放棄。我都唔知點樣安慰你,祈求滄天早日賜你寶寶。

複式洋房

好心痛⋯但要振作!好好休養,寶寶一定會再來的,加油啊

子爵府

保重,好好休息

男爵府

好好調理身體,唔好諗咁多,我年尾都經歷左18w5引產,明白係好心痛,
就算過左三個月,我依家個心都一樣會痛,
有好多事上天一早已經安排,唔好怪責自己

大宅

養好身體,收拾心情,小天使們一定會再來搵你。

大宅

睇見都好難過
我都剛剛3月中時16週胎停引產了
自己係病房經歷陣痛、生產
產後子宮收縮痛同谷奶既痛
好明白果種滋味
一直都希望自己只係發緊夢。。。

我而家諗起都仲會喊
唯有坐好個小月
養好身子再迎接bb
bb會等我地架!一齊努力!

大宅

回覆 plng1215 的帖子

希望媽媽你保重身體,BB好快會再返黎你身邊。

別墅

plng1215 發表於 19-3-31 11:13
醫生幫我塞藥後,兩小時後我的寶貝仔女向我道別了,還跟我說媽媽不要喊,來生會再做我的子女,我懷孕時一直 ...

心好痛,眼淚停唔到,正在和你一樣,我們知道明白一切,但就係好痛,唯有堅強起來,因為家人們仲擔心我地加油,我地一齊加油

大宅

我在上星期3月20日失去了一對寶貝子女,個心好難過,心如刀割,不知何時可復完。

睇咗之後眼濕濕,媽媽你要加油,等你身體恢复好,小天使會好快返黎穩你!祝福你!

別墅

生完bb睇到呢到呢啲消息真係個心特別痛,眼濕濕樓主努力坐好個小月,bb會好快返泥你身邊架

大宅

回覆樓主:

rip
我知道講咩都無用
好好坐月,好返身體再接阿b返尼
加油

大宅

睇到你既情況我都忍唔住喊了
琴日我都因為出血入左急症
真係好驚
我相信你bb遲啲會健健康康返黎揾你架

別墅

睇到你的經歷,我個心都好唔舒服。睇到我好傷心,想喊,加油呀媽媽,現階段養好身體最緊要,寶寶會再回來的。加油加油,希望你能撐過呢段期間!

大宅

睇到都覺得好難過,樓主要好好休息,調理身體

複式洋房

回覆樓主:

我在21週也引產了孖b,現在心仍然心很痛。。。
大家加油努力!

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

回覆樓主:

保重身體

大宅

我好明白,特別是做IVF , BB 真係得來不易!我第一次IVF BB 9 weeks 流了,那時都好傷心!你好好休息呀,仲有雪胎嗎?bb一定會再來的!加油!

首頁

尾頁

跳至