夫婦情感

跳至

首頁
23456...21

尾頁

大宅

FennieMan 發表於 19-3-31 18:48
其實有時真係唔關美醜事,反而timing, 啱咀型,共同興趣,即所謂Soul mate .
一齊19年,好難話分就分,養寵 ...

我都想咁樣自己無條刺而完美解決成件事

男爵府

laufunhong 發表於 19-3-31 19:04
我有工作呀,不過我份工太得閒,早放,星期六唔駛返所以成日一個人

你有工作~即係會有正常社交活動啦~試試識多啲朋友~發展自己的興趣~我是全職主婦~都會同朋友們保持良好的社交生活~唔可以將自己只困在家庭裡~加油

男爵府

laufunhong 發表於 19-3-31 19:08
我都想咁樣自己無條刺而完美解決成件事

心態決定一切~如果接受到就畀次機會佢~不過只得一次~下不為例

大宅

油麥麥 發表於 19-3-31 18:50
妳老公去外地跑馬拉松,同個小三同房,妳負責訂機票同酒店,點會接受到老公同第二個女人同房??
...

唉呀,咪就係信任law...佢之前其他比賽也同其他人試過的

大宅

skac 發表於 19-3-31 18:51

正解。樓主都識話佢哋熱戀程度比佢哋以往更甚,都可以形容對方 ...

多謝你!不過佢意思唔係人地係屎,係自己都解釋唔到既食左屎情況

禁止訪問

大宅

mingmama 發表於 19-3-31 19:11
你有工作~即係會有正常社交活動啦~試試識多啲朋友~發展自己的興趣~我是全職主婦~都會同朋友們保持良 ...

最主要係我d朋友都唔太得閒,我公司得1個同事,唉!之前有學下韓文之類但我都係無新相識

大宅

油麥麥 發表於 19-3-31 19:17
唉!

妳自己想點?

極度後悔中!深深地

男爵府

laufunhong 發表於 19-3-31 19:20
最主要係我d朋友都唔太得閒,我公司得1個同事,唉!之前有學下韓文之類但我都係無新相識
...

做下運動囉~咩都得~跑下步~或者報下瑜珈課程~總之要睇下出面嘅世界~唔好局限自己喺家庭

大宅

mingmama 發表於 19-3-31 19:24
做下運動囉~咩都得~跑下步~或者報下瑜珈課程~總之要睇下出面嘅世界~唔好局限自己喺家庭
...

好的!(emoji)(emoji)(emoji)我會加油!

男爵府

laufunhong 發表於 19-3-31 19:22
極度後悔中!深深地

過去咗就算啦~雖然我都覺得你咁做係過份地有信心

男爵府

laufunhong 發表於 19-3-31 19:25
好的!(emoji)(emoji)(emoji)我會加油!

希望你同你先生捱過呢關就雨過天晴

水晶宮

三十尾冇小孩,洗牌重新打過鋪好過啦

別墅

laufunhong 發表於 19-3-31 15:29
多謝你,我決定唔到呀!始終一齊19 年了,我既生活只有佢

其實您可以先比比時間,用時間去感受返應該去定留,要您以加重新相信同接納忘記岀軌無可能,但要您立即決定分您會因為習慣同感情亦無可能,所以時間睇返大家雙方有幾珍惜段婚姻先有用,唔係口講講,如果2位積極想重新岀發,應該要去婚姻輔導更好

男爵府

去建立下自己興趣,做運動,join下行山group,再唔係去讀書,搞下生意,分散自己注意力,會放得開d,加油

大宅

laufunhong 發表於 19-3-31 19:22
極度後悔中!深深地

你後悔啲乜?

大宅

english1221 發表於 19-3-31 20:34
去建立下自己興趣,做運動,join下行山group,再唔係去讀書,搞下生意,分散自己注意力,會放得開d,加油
...

好的,平時都有做gym 既!其他都想試下

大宅

YoYoHello 發表於 19-3-31 20:57
你後悔啲乜?

回之前JM 幫佢地訂機票馬拉松,比佢地同房

男爵府

查理斯既列子令我知道小三唔需要靚吖,啱咀型丶溫柔丶崇拜個男人等等,根本個男人唔管束自己個心就有萬種理由去偷吃,所以我建議你積極d去做下運動,keep 番靚個人換過d衫增添魅力為重投市場作出準備,試下唔依賴佢既生活,但一定唔搬走費事比小三入室暫時維持同屋主生活先囉!

禁止訪問

首頁
23456...21

尾頁

跳至