夫婦情感

跳至

首頁
45678...21

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

laufunhong 發表於 19-3-31 21:41
其實有你地陪左我過左今日,我終於可以冷靜下,比雙眼抖一抖,始終今日已哭超過12 小時了

我地頭先傾左一 ...

樓主,你老公食硬你,
一路以來咁多蛛絲馬跡,
代表佢由一開始已經唔怕你發現,
你一直以來好似好放心佢,
但其實過度嘅放任就係縱容,
佢亦未必係第一次,
只係今次才俾你發現,
另外,每次你一發現什麼就去問佢,
再嬲佢一陣丶等佢氹你,
咁係18丶22小女孩行為,
你覺得sweet sweet但天長日久就⋯⋯
現在風頭火勢還unfriend你老公fb 和block佢Whatsapp 等佢氹你丶求你?
唔好玩啦。既然你唔捨得佢,
現在應該一致對外,
扮都要扮明白佢丶甚至同佢一齊出席有小三的聚會,
試下同佢去個長線旅行,
你就可以睇清楚佢同小三斷左未。
如果你老公改fb 丶電話 password 就肯定有古怪,
你千萬唔好搬,叫佢搬,
等佢離開個comfort zone諗清楚。
Good luck。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-3-31 23:27
問左呀!上面咪話我地本身感情就好好既。所以問左佢,佢就答,你就當我食左屎(意思自己都唔知點解,明知 ...

你都係老公 UP 乜就信乜. 唔知點解, 當佢食左屎, 你都好信. 祝你好運.

大宅

curry靚媽 發表於 19-4-1 00:10
根本成單野係姣婆遇著脂粉客,姣婆同脂粉客邊有深厚感情,只有姦情,但係偷偷摸摸會美化左成件事。覺得相逢 ...

希望今次咁傷,佢真係唔會再重滔覆設,鼓勵下我啦!但其實今朝一起身,眼淚仍然不自覺地流下

大宅

soso1227 發表於 19-4-1 01:19
樓主,你老公食硬你,
一路以來咁多蛛絲馬跡,
代表佢由一開始已經唔怕你發現,

我其實真係好細路女,始終過去19 年黎我地既相處就係咁。佢肯比電話我睇同將會比我block 哂個果女人既contact , 我有問佢打算點同個果女人完,他說會直接講*完*同我要求加一句*老婆發現了* ,我知如果佢要再聯絡實有方法,但我仍願意相信埋今次,但我心依然很痛。

大宅

Nancy20090615 發表於 19-4-1 09:46
你都係老公 UP 乜就信乜. 唔知點解, 當佢食左屎, 你都好信. 祝你好運.

或者真係自己攞黎賤,又或者我唔捨得,又或者係可以說我放唔到手!

男爵府

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-4-1 10:09
希望今次咁傷,佢真係唔會再重滔覆設,鼓勵下我啦!但其實今朝一起身,眼淚仍然不自覺地流下
...

都係嗰句~機會只有一次~既然已經決定同老公重新開始~就唔好再想過去~知道係難做的~但如果不斷重複再重複諗~係冇意義的~向前看~加油

大宅

mingmama 發表於 19-4-1 10:21
都係嗰句~機會只有一次~既然已經決定同老公重新開始~就唔好再想過去~知道係難做的~但如果不斷重複再 ...

多謝多謝

翡翠宮

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-4-1 10:17
或者真係自己攞黎賤,又或者我唔捨得,又或者係可以說我放唔到手!

係, 一開頭一定放唔到手, 我都係. 總之, 你唔想離, 就唔好離. 再觀察佢. 你千祈唔好行開間屋.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

個女人又老又唔靚妳c6都痴埋去,呢種關係先最危險。如果貪新鮮多數揀後生靚好身材,證明妳c6同果個老女人係心靈溝通到。通常呢種最難捨難離。
一般一個30幾40歲既男人,佢地開始進入人生另一階段。會追求事業上,生活品味上既提升。當出現一個女人可以帶領佢同步向前,除左欣賞仲有係心靈上一種依賴。而唔係仲停留起少男時期,激嬲個女朋友仔諗辦法點樣tum返佢呢d無謂鎖緒事上。
不如改變下自己。有時大家都有得著。

複式洋房

要記住你係女主人,你冇做錯,只是一時被老公昆騙。你老公只不過係當賤婢係飛來蜢。不過要小心你老公,有些男人會玩得越來越精明,也頗肯定賤婢有教路,你老公定力不足唔會主動去斷。
所以你要經常宣示主權,叫個賤婢死心,佢跟住你老公亦都只會浪費青春,抬唔起頭。唔使去美化呢啲嘔心的奸情。

複式洋房

這世上有種叫中年危機,男人可能突然覺得自己老咗但仍有免費餐食,就鬆毛鬆翼。仲有熄咗燈好醜都係肉。有些人道德標準比較低,而且一隻手掌拍唔響,咪搞到依家咁。
所以你而家要做跟得夫人,唔可以比佢哋再有機會痴埋一齊搞搞震。  

洋房

加油!

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

laufunhong 發表於 19-3-31 15:46
我一直以爲我地好幸福,我從來無懷疑過佢,因為我地一直都好sweet 講緊我地基本上無任何鬧交不滿大家之類 ...

各位 "一直以為自己好幸福" 的JM,真係 never say never ... 居安思危。

大宅

jodyfan 發表於 19-4-1 20:37
各位 "一直以為自己好幸福" 的JM,真係 never say never ... 居安思危。

同意呀!

複式洋房

2019新春慶豚圓

油麥麥 發表於 19-3-31 18:50
妳老公去外地跑馬拉松,同個小三同房,妳負責訂機票同酒店,點會接受到老公同第二個女人同房??
...

我都想講 點解會接受到?感覺好似你將個老公推去第二個女人度

瑪瑙宮

回覆樓主:

無細路,對方出軌一定走

大宅

KIMKIM85 發表於 19-4-2 00:38
我都想講 點解會接受到?感覺好似你將個老公推去第二個女人度
...

當時真係唔係架!之後先發展的!不過已經過去了!

男爵府

之前我喊三個月都係咁 男人唔係你的一切 而家覺得當初好白癡
te quiero mucho mi amo

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 laufunhong 的帖子

小三堅醜又點?男人係機會主義者,
食得唔好嘥。
你C6陪小三lunch丶
對人甜言蜜語都係為左免費蝦條,
個小三明知個男人有老婆都中埋去,
除左自私就係佢冇條件搵其他好男人,
恐怕小三未必肯放手,
過一排你和老公去個旅行,
就觀察到佢地仲有冇聯絡。

別墅

畀面勳章

回覆樓主:

其實做錯野係佢, 你就算話分居OR離婚也可, 只係你要問清楚或攪清楚佢想點, 以前我拍拖好多年個女友同同事出軌, 結果我發現左又選擇原諒, 開頭重會一放工去接佢去拍拖食飯, 有一日我真係覺得佢人係到心都唔係到, 我同佢講你不如搵番佢啦! 結果唔洗一星期搬左去人到之後結婚到現在! 有時有d野已走唔係你就唔係你, 留得低都有條針, 佢要出外做野你會猜疑, 佢行開下你會以為佢覆人, 每晚睇佢電話以為睇緊BK! 其實同上面其他人講一樣, 離到就離, 離唔到都要分開下, 就算佢會去個女人到都要咁, 如果佢放你第一位, 佢就算租房都得唔會去個女人到, 重要佢俾d誠意要佢追番至可原諒!

首頁
45678...21

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊