自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

昨日起用卡想享用優惠,一定要簽卡,不可像以前只show信用卡但可比現金或EPS了........

珍珠宮

比廿蚊申請返張會員卡囉

男爵府

占妹 發表於 19-4-1 11:03
昨日起用卡想享用優惠,一定要簽卡,不可像以前只show信用卡但可比現金或EPS了........ ...

我星期六用可以喎 ,show 信用卡但八達通付款。

男爵府

昨日起用卡想享用優惠,一定要簽卡,不可像以前只show信用卡但可比現金或EPS了........ ...

係呀,尋日喺荔枝角店買嘢都係咁。

wcpcelia    發表於 19-4-1 16:19

侯爵府

我前日係買bb 野要簽卡
但係超市買野就show 卡比現金

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

bubu2910 發表於 19-4-1 11:27

31/3開始

侯爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 19-4-1 11:04
比廿蚊申請返張會員卡囉

睇來到要 不過又唔係成日去

大宅

唔知明天2號會否多個折?定同今日一樣?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

Lmilky 發表於 19-4-1 12:47

我估唔會有

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我昨日荃灣超市都係,諗住show信用卡比現金點知一定要簽卡

大宅

超市買野,要我一定簽卡,但12蚊店比錢,就可以唔簽卡,真好笑! 我估佢地D 職員自己都搞唔清

wcpcelia    發表於 19-4-2 09:30

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

占妹 發表於 19-4-1 11:39
睇來到要 不過又唔係成日去

琥珀宮

順子 發表於 19-4-1 13:35
超市買野,要我一定簽卡,但12蚊店比錢,就可以唔簽卡,真好笑! 我估佢地D 職員自己都搞唔清
...

十二蚊店同超市有分別架我估,我之前有用會員卡係超市買嘢如俾卡一定要簽返AEON的卡先可享折扣儲分嗰D,即係要享折扣就要俾aeon卡先得,但我得會員卡無aeon信用卡,如堅持簽卡就不可以用會員折扣,但係十二蚊店就可以SHOW會員卡但簽其他銀行的卡

翡翠宮

順子 發表於 19-4-1 13:35
...

全部都要簽咭先有優惠

大宅

下,唔係嘛?我岩岩申請,買過女裝/bb/living plaza/超市,(分開比錢)
全部我都無碌卡喎

侯爵府

回覆樓主:

如果用Aeon 會員咭(即係手機App) , 有會員折扣,係可以用其他銀行信用卡,只係冇得儲Aeon 積分, 若果用其他信用卡裡面既Aeon 會值,就一定要look 卡

象牙宮

bubu2910 發表於 19-4-1 11:27
星期日六都係咁呀!

象牙宮

Lmilky 發表於 19-4-1 12:47
吉日做到2號。

伯爵府

想問用信用咭時候,是否要簽名呢?

我知有些會5使簽名,已經可以用Visa 付款了

侯爵府

peckykoo 發表於 19-4-1 18:25
想問用信用咭時候,是否要簽名呢?

我知有些會5使簽名,已經可以用Visa 付款了

不用簽

首頁

尾頁

跳至