自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2)

ilovefat 發表於 19-4-1 15:35
終於有機會嘗試同sales玩耐力戰!
大半年前開始打嚟叫續約,由$198開始,不斷試我底線,$178、$158、送$200 ...

我上年7月都係呢個價續咗

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

20150618bb 發表於 19-4-1 16:54
應該會好差,因收太多客,到時唔好話佢點差點差

用左好多年,可接受,我屋企無用電腦,又唔打機,所以唔會差得去邊,唔想煩轉公司

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

ilovefat 發表於 19-4-1 17:03
用左好多年,可接受,我屋企無用電腦,又唔打機,所以唔會差得去邊,唔想煩轉公司
...
手機.........WIFI??

大宅

勁呀!講價高手原來係BK

大宅

Xmas吸收勳章

又學到野
一天一天健康快乐地长大!

男爵府

好勁呀!我都係拖緊佢,5月到期,上個月日日都打來話31/3前優惠,唔續無,下個月會貴返,我都有小小比佢大到差d想續左佢算,不過上bk見好多人話唔駛理佢,只會越來越平,咁我今朝1/4即刻一早上網check 下,咦,仲比上個月個offer平左廿幾蚊囉,好在上個月未續啫

請問你意思的「最後一日」係指舊约完之前果日?可以咁「忟」先續嘅咩?cut佢唔係一個月前咩?

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我早兩日應承咗續約啦早啲有呢個post就好啦
我要記得幸福......

男爵府

小菜子 發表於 19-4-1 19:00
好勁呀!我都係拖緊佢,5月到期,上個月日日都打來話31/3前優惠,唔續無,下個月會貴返,我都有小小比佢大 ...

唔係呀,30日前
可以cut嘅last day

男爵府

浩霆豬豬 發表於 19-4-1 19:04
我早兩日應承咗續約啦早啲有呢個post就好啦

我都係今次先學精,如果我早幾年學識就好啦,都傻仔左好耐

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

原來可以 講價,才知道哦

大宅

又學到野,之前$32x差啲續左約!八月到期慢慢來

水晶宮

2019新春慶豚圓

好勁

子爵府

回覆樓主:

我今年九月份到期,舊年十二月已經不停打來問我續唔續約,續約的月費比我之前貴一半。其實如果唔續係唔係要提前一個月通知佢地取消。其實我都唔想cut,費事又重新申請。不過月費貴一半就真係唔想續。睇下過多一排會唔會減價問我續唔續 。好彩睇到呢個post。BK好嘢

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

小師妹 發表於 19-4-1 16:09
係唔係1000M? 私樓定公屋?我9月尾先到期,今日已收佢地email叫我續約!

同我一樣,9月尾到期今日收到email ,我交開208

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

christmas2288 發表於 19-4-1 16:38
呢招唔係間間都岩用, 網上痕是其一, 玩吊高黎賣, 你唔續咪唔好續咯笨, 佢真係 ...
你啱,每次網上行打黎叫續約但佢一蚊都吾減,吾似香港寬頻每次打黎都減$20。直到最後一日佢打黎我直頭話佢知吾續轉用香港寬頻,跟著佢駁左去另一個部門,減左價比我仲送多1500惠康禮券。所以真係要堅持到最後一刻。

公爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

yuyueng 發表於 19-4-1 22:39

一樣
明明仲有半年先到期,就send email黎話快到期,等我仲上網check,以為自己記錯

男爵府

rebeccalin 發表於 19-4-1 22:35
我今年九月份到期,舊年十二月已經不停打來問我續唔續約,續約的月費比我之前貴一半。其實如果唔續係唔係要 ...

等到8月啦,到時你可以開post

子爵府

ilovefat 發表於 19-4-1 22:52
等到8月啦,到時你可以開post

如果唔提前一個月通知cut,係唔係會自動續約的?還是到期唔續約就自動停止服務?

伯爵府

好媽媽勳章

yuyueng 發表於 19-4-1 22:39

我交開198, 睇嚟我哋都要堅持減到最低價先得 !

男爵府

rebeccalin 發表於 19-4-1 22:53
如果唔提前一個月通知cut,係唔係會自動續約的?還是到期唔續約就自動停止服務?
...

唔cut又唔續約,佢會逐個月正價收你錢,不會自動cut。
佢個「正價」任佢講

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊