自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原廠整返要成3千,先達果d 記千拎,但有人又話唔整好過,出面整完問題多多,宜家個心好忐忑(emoji)

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

最平款式,細錶三千二,大錶三千四,已經是全新錶!

咁嘅情況,修唔修理隻錶,你認為呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

其實想問你隻錶好唔好用?

因為有心電圖,覺得好似有需要,問吓你口碑如何

男爵府

買過隻新啦

大宅

月見草 發表於 19-4-2 02:20
整都要3k不如買過隻新

我原先都係咁諗,但佢咁不堪一擊⋯
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

caryfox 發表於 19-4-2 02:26
其實想問你隻錶好唔好用?

因為有心電圖,覺得好似有需要,問吓你口碑如何 ...

我冇用心電圖,但係真係幾好用先想整返!
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

買過隻新啦

男爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 01:21
原廠整返要成3千,先達果d 記千拎,但有人又話唔整好過,出面整完問題多多,宜家個心好忐忑(emoji)
...

你無買Apple care?

大宅

Activehealth 發表於 19-4-2 08:15
你無買Apple care?

冇,有Apple care 會平d?

子爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 09:33

有買嘅話好似係包2次特價換mon

大宅

PerryChak 發表於 19-4-2 13:07
有買嘅話好似係包2次特價換mon

係Apple care plus先有包兩次意外損壞,但我冇買(emoji)

子爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 13:12

係Apple care plus先有包兩次意外損壞,但我冇買(emoji)

唔驚嘅就上華強度換

大宅

PerryChak 發表於 19-4-2 13:20
唔驚嘅就上華強度換

唔好意思,咩係華強,先達問過換mon要千三,擺低4日,因個mon貼住好多接觸面,要慢慢處理,有一個月保養

伯爵府

畀面勳章

XXMaMa 發表於 19-4-2 13:22
唔好意思,咩係華強,先達問過換mon要千三,擺低4日,因個mon貼住好多接觸面,要慢慢處理,有一個月保養
...

先達擺底4日....
可能都係拎上華強北整

youhello507    發表於 19-4-6 22:47

大宅

chow_mama 發表於 19-4-2 13:28
先達擺底4日....
可能都係拎上華強北整

深水埗都有得整,仲平話擺低一日就ok, 但有熟人叫我唔好嘥錢,話整完之後都會問題多多,買過隻好過咁話

大宅

XXMaMa 發表於 19-4-2 13:32
深水埗都有得整,仲平話擺低一日就ok, 但有熟人叫我唔好嘥錢,話整完之後都會問題多多,買過隻好過咁話
...

唔好搵出面整, 我有個電話爆mon, 搵出邊整, 整完唔夠一個月,係無跌嘅情況下又再爆,而且整完接觸不良, 個mon又暗左

男爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 09:33

有Apple Care+ 淨收$548, 可claim 兩次

男爵府

戴得Apple watch 一定買埋Apple Care+

子爵府

XXMaMa 發表於 19-4-2 13:22
...

大陸華強北路,我之前都跌爆咗隻,係第一代嘅hermes.Apple整要2000.上去整100

首頁

尾頁

跳至