自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2021勳章

cy101 發表於 19-4-2 13:31
生咗4個呀!!!

可能再過幾年又兩個

珍珠宮

2021勳章

生咗4個呀!!!

咁都可以留級甚至降級既...

大宅

回覆樓主:

樓主唔通就係Miss Chan

伯爵府

peggykeung 發表於 19-4-2 12:56
2015 仔女分別 P.3 & F.2
2019 仔女分別 P.2 & P.5

好生養

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

侯爵府

2021勳章

luckybaby2011 發表於 19-4-2 08:57
根本唔識miss Chan 好出名架?

出名貴同惡,但排番隊等幾年先有位仲要有介紹人。受到英文呢科係攪掂嘅, 其實唔使平凡啦,就算點樣鬧,啲阿爸阿媽依然會質啲仔女過去讀。冇睇原文

翡翠宮

回覆樓主:

請重作

公爵府

牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

Oh....樓主無記性,作完文唔記得寫過咩。
愈描愈黑,衰多幾錢。

寶石宮

2021勳章

clarawuwu 發表於 19-4-2 13:55
Oh....樓主無記性,作完文唔記得寫過咩。
愈描愈黑,衰多幾錢。

貴人善忘 忙中有錯
見email個校名係"...kwnoledge-edu.com"

https://applications.edb.gov.hk/schoolsearch/additional_information/559512_2017.pdf

子爵府

臨時演員都係演員黎個喎 專業d好冇

珍珠宮

好媽媽勳章

angela5672015年出既post ,樓主而家2019年先黎平反,有趣有趣

寶石宮

2021勳章

生咗4個呀!!!

快人一步 理想達到
2007年仲給Miss Chan鬧
2015年就小兒F.2 小女P.3

寶石宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-4-2 16:47
快人一步 理想達到

呢間有冇收成人學英文㗎???
相知相遇相識

伯爵府

2021勳章

快人一步 理想達到

象牙宮

牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

伯爵府

2021勳章

唔識

超級版主

減齡達人勳章 2021勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

快人一步 理想達到
入黎走轉大開眼界

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

2021勳章

唔明

珍珠宮

好媽媽勳章

Sakuraohno 發表於 19-4-2 17:18
唔明

簡單講Miss chan chan開左間補習社,比家長開post話佢有問題,態度差,對學生郁手等等問題
然後就有唔同「人」自稱小朋友係呢間補習社上堂既家長,澄清無咁既事
但呢個「人」係邊個,好明顯了

子爵府

2021勳章

susi1024169 發表於 19-4-2 18:01

簡單講Miss chan chan開左間補習社,比家長開post話佢有 ...

咁樣樣

首頁

尾頁

跳至