親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

kaka808 發表於 19-6-20 01:50
有個Scoot酷航幾抵, 有冇人坐過?

我3年前去gold coast 是搭scoot, 但我坐佢地所謂的business

大宅

alhkwok 發表於 19-6-19 04:55
我上年去完,小朋友好難忘,下個月想再去,太可惜了

請問大人和小朋友可以一起騎馬嗎? 如果只有小朋友騎, 咁爸爸媽咪去邊呀?
url=http://www.youngnutrition.net][/url

大宅

滑蛋河 發表於 19-4-28 11:26
係啊,所以我估我最後都會book大船。

已回來,當天非常大浪,可能有少雨,有半數人不適包括我同阿囡,食左暈浪丸都嘔左3次,基本上喺船上d人都行唔穩,不過船員好好,照顧得好細心,遞紙巾嘔吐袋,那邊可看到鯨魚就扶客人往那邊,妳可參考下

別墅

EKKA官網呢幾日做七折,但係要 subscribe 左,佢會send個 promotion code 俾你

大宅

豬大媽 發表於 19-6-28 21:42
請問大人和小朋友可以一起騎馬嗎? 如果只有小朋友騎, 咁爸爸媽咪去邊呀?
...

不能一齊騎同一隻馬,要分開騎

大宅

kpbb 發表於 19-6-19 09:48
搵到BNE機場有Woolworths 24hrs 超市, 可以入海豚島之前入貨,買些食物啦... ...

請問8月份去海豚島,天氣(如下水)會很冷嗎?
url=http://www.youngnutrition.net][/url

大宅

開心吸收勳章

豬大媽 發表於 19-7-7 18:20
請問8月份去海豚島,天氣(如下水)會很冷嗎?

之前爬文, 日頭有太陽還可以, 晚間會有點冷
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

男爵府

回覆 kpbb 的帖子

我下星期五出發喇,請問有冇人已經開始咗個澳洲之旅呀?可否分享一下那邊的天氣呀?Thanks!

男爵府

winniepoon 發表於 19-7-10 18:57
回覆 kpbb 的帖子

我下星期五出發喇,請問有冇人已經開始咗個澳洲之旅呀?可否分享一下那邊的天氣呀?Than ...

星期日到, 下午天氣有太陽, 可以著短袖, 夜晚小小涼要著外套

男爵府

穿短褲係咪就冇乜可能呀? …… 因唸緊帶不帶短褲。Thanks!

quote]Vicky1014 發表於 19-7-10 20:28 星期日到, 下午天氣有太陽, 可以著短袖, 夜晚小小涼要著外套[/quote]

男爵府

winniepoon 發表於 19-7-11 19:14
穿短褲係咪就冇乜可能呀? …… 因唸緊帶不帶短褲。Thanks!

quote]Vicky1014 發表於 19-7-10 20:28 星期日 ...

有可能呀, 可以帶!
日頭有太陽都小熱

大宅

Vicky1014 發表於 19-7-11 22:35
有可能呀, 可以帶!
日頭有太陽都小熱

你澳洲邊到啊?我八月中去悉尼墨爾本,會好凍?

男爵府

sharonman 發表於 19-7-12 08:25
你澳洲邊到啊?我八月中去悉尼墨爾本,會好凍?

I am in Goldcoast now.
Sydney and Melbourne will be super cold in August.
Have to bring thick jackets to keep warm.

大宅

有冇人短袖遊悉尼

男爵府

skylet 發表於 19-7-29 10:49
有冇人短袖遊悉尼

西人會有.

侯爵府

kpbb 發表於 19-6-10 13:44
Hi titanlow,

請問你租露營車住幾晚租咗幾錢?

大宅

開心吸收勳章

cibewong 發表於 19-8-21 22:23
請問你租露營車住幾晚租咗幾錢?

EURO DELUXE 6 , 6人車, 0-3年車齡, 有冷/暖氣, 戶外枱/椅....
租左4日3晚, AU$1070
(好Lucky, 比左全新車,連用品都是全新的)

*因係我地2大2中童,一定要6人車. (車頂x1,中間x1,車尾x2)
如果2大2小(初小)可book4人車. 因為車頂位置比較細
得閒入來看看"雙妹嘜"啦......
http://hk.myblog.yahoo.com/jessjuli088

侯爵府

kpbb 發表於 19-8-23 11:15
EURO DELUXE 6 , 6人車, 0-3年車齡, 有冷/暖氣, 戶外枱/椅....
(好Lucky, 比左全新車 ...

唔該哂,架車好唔好瞓呀?

侯爵府

kpbb 發表於 19-8-23 11:15
(好Lucky, 比左全新車 ...

仲有呀,請問點沖涼,車裡面有沒有洗手間。

用戶要求終止服務

回覆 kpbb 的帖子

請問露營車係邊度租?

首頁

尾頁

跳至