使用意見

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

上述會員兩次向本人pm奇怪之訊息,令人感到莫大滋擾!煩請版主查明上述會員作此舉動的背後原因,謝謝!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

現附上pm截圖作版主參考用

tansyneko    發表於 19-4-3 14:18

用戶要求終止服務

另外,該會員剛於"興趣嗜好"版亦引用本人,並再一次重覆該等古怪的信息,令人感到滋擾萬分

用戶要求終止服務

該會員在數分鐘內不停引用本人,並且發放上述訊息,煩請版主跟進!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

tsung 發表於 19-4-2 20:22
上述會員兩次向本人pm奇怪之訊息,令人感到莫大滋擾!煩請版主查明上述會員作此舉動的背後原因,謝謝!:for ...
你好,經了解後,管理團隊曾將CR2的主題移除,而CR2所有回覆都是發表於自由報料,我們會密切留意事件發展及會向 CR2 發出提醒 。

在此亦希望各位留意基本版規(13),禁止洗版及灌水的規定

謝謝 !

侯爵府

2018復活節勳章

tsung 發表於 19-4-2 20:22
上述會員兩次向本人pm奇怪之訊息,令人感到莫大滋擾!煩請版主查明上述會員作此舉動的背後原因,謝謝!:for ...

睇完都唔明發生咩事。到底嗰個人點解要咁做。你嘅離去令我好失落呀!

伯爵府

2018復活節勳章

plumtree 發表於 19-4-4 15:42
睇完都唔明發生咩事。到底嗰個人點解要咁做。你嘅離去令我好失落呀!
...

yes, what happened, pls come back tsung

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

幸福可以好簡單

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

BBJOJO 發表於 19-4-5 22:58

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

首頁

尾頁

跳至