夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

不可接受
點可以同房!

子爵府

babychan888 發表於 19-4-3 09:46
我發現4月尾老公會同一女性朋友去旅行,仲同房,佢話fd 也可一齊trip, 你地点睇?
我好驚和失望。。。 ...

佢應該當你白痴!
結婚不久?

翡翠宮

2019新春慶豚圓

babychan888 發表於 19-4-3 11:27
回覆 crystal媽咪 的帖子

佢之前同佢有路,但現在話做回朋友,又点睇?

暗渡陳滄, 狗上瓦坑, 大條道理同女人同房, 咁都忍到, 服左你.

珍珠宮

2019勳章

我識得有朋友真係一男一女同房去旅行係完全無野嘅,我可以肯定因爲超熟。不過唔等如人人都係,仲要之前一齊過,更無可能無野啦

大宅

2019勳章

我發現4月尾老公會同一女性朋友去旅行,仲同房,佢話fd 也可一齊trip, 你地点睇?

趕佢走啦
仲同佢對質

珍珠宮

回覆樓主:

我接受唔到,fd還fd,男同女始終要有D避忌~
你出去問下,聽到男女單獨同房,大部分都唔會覺得正常!

別墅

最奇怪是,你老公的伴遊是第三者女性而不是你?
其實與異性旅行的唔係唔得,前提是必須要有一班人去玩,而不是1對1。考慮身份情况下,如果真的咁做出來的話就真的有點過份,當你冇到似的…

大宅

不如睇下我個post,我衰左了

大宅

2019新春慶豚圓

無可能接受,一係帶埋你去,一係回來後分開

複式洋房

babychan888 發表於 19-4-3 12:09
回覆 ninachu 的帖子

但我偷睇佢地d message, 鬧完交話做回朋友,但死佬又offer 一齊trip...即係點? ...

已經好明顯, 佢哋兩個喺埋一齊
女: 發脾氣 (話冇時間陪我之類)
男: 想氹返女, 陪佢去旅行 ( 當然晚上先係重點)

大宅

babychan888 發表於 19-4-3 12:09
回覆 ninachu 的帖子

但我偷睇佢地d message, 鬧完交話做回朋友,但死佬又offer 一齊trip...即係點? ...

即係有食吾食 罪大惡極

別墅

2019勳章

mini1204 發表於 19-4-3 12:38
樓主你做咩好似低能兒童咁既反應
唔洗上網問你都知咩事啦, 仲要問

agree

大宅

2019新春慶豚圓 育兒性格勳章 畀面勳章

babychan888 發表於 19-4-3 11:27
回覆 crystal媽咪 的帖子

佢之前同佢有路,但現在話做回朋友,又点睇?

咁你都仲信佢, 真豬毑都會上樹,
一係認, 一係分

大宅

2019新春慶豚圓

回覆 laufunhong 的帖子

我死佬月尾出差,叫條女自己買机票來。但見之前d message 鬧交,話做番朋友。現在又叫人一齊trip..死佬。。幾矛盾。。。

侯爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

babychan888 發表於 19-4-4 08:52

我死佬月尾出差,叫條女自己買机票來。但見之前d message 鬧交,話做番朋友。現在 ...

即係你C6一直出軌但你係知道,現在佢同個"做返朋友"既小三去旅行但你又反對唔到?

大宅

我死佬月尾出差,叫條女自己買机票來。但見之前d message 鬧交,話做番朋友。現在 ...

你唔好放手呀!

翡翠宮

2019新春慶豚圓

即係佢唔知你知? 咁你諗住點?

大宅

2019新春慶豚圓

可以阻止到咩?

大宅

babychan888 發表於 19-4-4 09:54

可以阻止到咩?

你跟埋去

大宅

2019勳章

babychan888 發表於 19-4-4 09:54

可以阻止到咩?

坦白同c6講你的感受,如果完全唔考慮你感覺,咁仲点行落去呢?日日要擔驚受怕的日子点過?
我c6班舊同學也撩佢一齊去旅行(同行九成係女性仲要不是仲單身便疑似已離婚), 我c6好恨去,但我唔比,我同佢解釋我的擔心,佢覺得我想法多餘,但亦尊重我唔想我唔開心冇去到。我好似好衰咁!

首頁
12345...11

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4 5
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊