自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實長腳蟹好難有小生襯到,要夠高又唔可以太瘦;另外佢個樣太強勢,男嘅氣場弱少少都頂唔住

伯爵府

mercurycc 發表於 19-4-4 20:43
睇到水而家多數著平底鞋,可能個女大隻,
男瘦望若去明顯男比下去,你留意下佢地拍理個女要寒背就男仔。
...

一時時,我睇佢地ig 男女係差唔多高

其實只係女生得高,好多男演員同佢拍都係一樣有咁既情況

係除左潮偉 (唔記得演員名)

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

patwong 發表於 19-4-4 12:30
其實我覺得佢哋一啲都唔襯,有冇jm有同感?

開頭時是不襯,但之後越來越襯

伯爵府

貧窮媽媽 發表於 19-4-4 20:43
明明龔大d,但睇落都係似姊弟,外形唔襯,不過就覺得阿龔做既野好sweet,所以都鍾意睇佢地
...

我直頭估唔到原來張景淳已38歲

子爵府

SUMMER581 發表於 19-4-4 21:00
一時時,我睇佢地ig 男女係差唔多高

其實只係女生得高,好多男演員同佢拍都係一樣有咁既情況

我都有睇佢地ig
呂慧儀素顏個樣young d
而張景淳本身膚色又白
個樣又比實際年紀young
所以望落先覺得唔襯
之前一屋老友記
呂拍張頴康都唔覺似姐弟

~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 mercurycc 的帖子

如果拍博士重覺矮

水晶宮

SUMMER581 發表於 19-4-4 21:05
我直頭估唔到原來張景淳已38歲

係囉 蟹似大佢幾年

水晶宮

yy13 發表於 19-4-4 21:22
我都有睇佢地ig
而張景淳本身膚色又白

唔襯、男既好削唔夠man

伯爵府

yy13 發表於 19-4-4 21:22
我都有睇佢地ig
而張景淳本身膚色又白

咁又係,呂拍張真係冇姊弟戀feel

不過講話演得sweet ,我始終覺得係龔水呢pair

伯爵府

其實水拍袁文傑好似仲襯

伯爵府

以前覺得夾硬嚟,而家順眼好多

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

水水港女,龔燁夠賤精,戲入面性格襯,睇睇吓好sweet
龔燁38歲,佢個樣好後生,同埋越睇越順眼,幾靚仔

子爵府

mickeyeva 發表於 19-4-4 21:49
水水港女,龔燁夠賤精,戲入面性格襯,睇睇吓好sweet
龔燁38歲,佢個樣好後生,同埋越睇越順眼 ...

張景淳係我第2個覺得戴眼鏡好睇過唔戴
戴左靚仔d
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

大宅

非常姐弟feel。個男仔似(emoji)仔扮成熟

子爵府

SUMMER581 發表於 19-4-4 21:34
咁又係,呂拍張真係冇姊弟戀feel

不過講話演得sweet ,我始終覺得係龔水呢pair

張穎康仲細過張景淳少少
同意另一jm
張景淳唔夠man
有d 動作我覺得乸乸地

伯爵府

yy13 發表於 19-4-4 22:06
張穎康仲細過張景淳少少
同意另一jm
張景淳唔夠man

所以好多人都話佢似少女漫畫入面男角

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

yy13 發表於 19-4-4 21:52
張景淳係我第2個覺得戴眼鏡好睇過唔戴
戴左靚仔d

第一個係咪煎pan?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

patwong 發表於 19-4-4 12:30
其實我覺得佢哋一啲都唔襯,有冇jm有同感?

珍珠宮

回覆樓主:

其實我都覺得唔襯,呂個樣太成熟,加上高,龔睇落好似好細粒咁~
不過佢地做得幾sweet嘅~

首頁

尾頁

跳至