自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最近將軍澳開咗間八月堂,次次行過都見好多人排隊,又要限買,今日經過見冇乜人排,好奇心驅使下試買咗嚟試,其實都算貴,成舊水得6件,試咗味道ok嘅,但未至於好味到會曬時間去排隊買囉!

水晶宮

祖明 發表於 19-4-5 01:32
最近將軍澳開咗間八月堂,次次行過都見好多人排隊,又要限買,今日經過見冇乜人排,好奇心驅使下試買咗嚟試 ...

同意,我上星期試過三款,味道一般,如要排隊唔會買。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

CINDYC 發表於 19-4-5 01:52
同意,我上星期試過三款,味道一般,如要排隊唔會買。

遲啲走咗冇人買

大宅

最近將軍澳開咗間八月堂,次次行過都見好多人排隊,又要限買,今日經過見冇乜人排,好奇心驅使下試買咗嚟試 ...

台灣好食d, 香港保持唔到水準

男爵府

做人要開心 發表於 19-4-5 02:33
台灣好食d, 香港保持唔到水準

反而台灣見過冇試食到,所以唔知有咩分別

大宅

回覆樓主

我今日經過見少人排隊,我都買左兩個試下,都幾好食既...

珍珠宮

單以牛角包來講,普通面包店仲好味,八月堂只係味道多(玩花款)同賣相吸引,行過買件氹下自己/女仔係ok嘅,但真係吾值得去排隊,另外灣仔有間仲貴(吾記得乜名),聽聞又係曾經瘋魔一時,食落一樣名過於實

大宅

祖明 發表於 19-4-5 03:13
反而台灣見過冇試食到,所以唔知有咩分別

我覺得101下面個間好食

台北車站差少少,不過個次我放耐左先食,可能影響左味道

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

見好多人排隊,冇買

珍珠宮

臻果堅好味,值得排隊買,其他就一般,都唔明點解只可限買一個,想買俾屋企人試都唔得

男爵府

2018復活節勳章

回覆 祖明 的帖子

前日買左個蘋果黎試OK既, 係太古冇人排隊

首頁

尾頁

跳至