自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

iherb成日缺貨,香港萬寧、屈人寺都有,千嬅、尼歌潔曼都有飲,話頭髮、指甲會急長,有人試過嗎?

伯爵府

回覆樓主:

明星賣廣告梗係話自己有飲過,唔通收咗錢話唔中意飲咩

珊瑚宮

回覆樓主:

咁掂, 一早就開晒post讚啦。
問有無效就見過幾個post, 包括呢個
應該搵到答案啦

伯爵府

飲左幾次,未覺有特別

珍珠宮

回覆樓主:

近年廣告誇大左~而且賣得貴~
我前年去悉尼,當時朋友就介紹我買,佢話曾經有段時間係果邊好出名,佢都有飲,但我餵梗人奶,無買到~

大宅

2018復活節勳章

飲緊第三支(一次過買左3支)
主要想頭髮健康d
飲後其實唔覺有咩大分別
甩頭髮問題仍然冇改善
唯一覺得好似冇咁易病

傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

象牙宮

大陸人好鐘意搶呢隻。

JaneJaneT    發表於 19-4-6 14:53

子爵府

回覆樓主:

其實覺得呢類商品有激素,會養纖維瘤增生!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好多supplements 都係good for hair skin nail,我女都有食其他牌子,佢皮膚仲差過我喎!因為佢有濕診又唔戒口

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

sabun 發表於 19-4-5 09:28
iherb成日缺貨,香港萬寧、屈人寺都有,千嬅、尼歌潔曼都有飲,話頭髮、指甲會急長,有人試過嗎?

...

飲嘅就未試過, 同牌子藥丸 Hair Skin Nails 就有食緊 , 最快要食2個月先見到效果,
因為之前有甲溝炎, 食咗一輪抗生素先好返, 之後D指甲出現問題, 甲面表面有直紋坑和凹凸不平,
咁醫生就建議試食 Hair Skin Nails, 剛好一樽可以食兩個月, 出奇地皮膚都比之前白滑咗dd是意料之外,
指甲面都無之前咁凹凸不平, 依家食緊第二樽, 如果食完第二樽已回復甲面正常就停食.

大宅

cinda72. 發表於 19-4-5 11:14
食多2個橙好過啦

大宅

回覆樓主:

我基本鈣片鐵丸
都會發現白頭髮少左 同少左感冒
我諗其實係營養問題
營養夠 頭髮指甲皮膚都會有改善

大宅

回覆樓主:

上年年尾飲左大約4分1支就吾敢飲,因為無m 到。
吾知是否果排又飲湯又食其他維他命太補身,但都吾敢再飲啦。
仲有1支未開都吾知要吾要好呀
講講吓發覺,近排我都有飲湯同食其他維他命都正常。

伯爵府

回覆樓主:

橙都有骨膠原?可能係產於“橙不忍島”

琥珀宮

畀面勳章

有冇糖份架?舊年去澳洲見到都有衝動想試下

大宅

sabun 發表於 19-4-5 09:28

...

超級難飲,飲左幾次掉左

大宅

張包仔 發表於 19-4-5 13:43
超級難飲,飲左幾次掉左

飲过無效!

大宅

張包仔 發表於 19-4-5 13:43
超級難飲,飲左幾次掉左

飲过無效!

男爵府

回覆樓主: