潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

stef 發表於 19-4-11 17:26
貴過香港無所謂啦
最緊要買到心頭好。幾多人等極都無黑 仲要ghw

對,雖然貴小小但可以即刻買走,唔洗在香港等,仲要買極都未夠數!

水晶宮

回覆樓主:

我sister in law 早兩天有Kelly 黑金 offer, 立即買了。首爾江南店

別墅

3wa4 發表於 19-4-11 09:40
回覆我有black k28 Togo ghw! 我非常開心,立即開始揀野了,先睇兩隻普通H錶,但sa有要求想我買鑽錶,不過 ...

All are very nice

男爵府

llmom 發表於 19-4-14 11:38
我sister in law 早兩天有Kelly 黑金 offer, 立即買了。首爾江南店

請問江南店是那一間?配貨多少呢?thx for sharing !

男爵府

p_ma 發表於 19-4-14 11:42
All are very nice

Thx a lot

水晶宮

3wa4 發表於 19-4-14 11:43
請問江南店是那一間?配貨多少呢?thx for sharing !

有Cafe 果間。Offer 了兩個Kelly, 一個黑金鱷魚皮handle, Togo 32。 一個灰色PHW, 她們兩個都買了。配貨大約1:0.8

男爵府

llmom 發表於 19-4-14 11:59
有Cafe 果間。Offer 了兩個Kelly, 一個黑金鱷魚皮handle, Togo 32。 一個灰色PHW, 她們兩個都買了。配貨 ...

有cafe 嗰間即係總店!
兩個Offer都非常正喎!

男爵府

回覆我有black k28 Togo ghw! 我非常開心,立即開始揀野了,先睇兩隻普通H錶,但sa有要求想我買鑽錶,不過 ...

請問一下,wallet 計不計spending 呀?

水晶宮

3wa4 發表於 19-4-14 12:03
有cafe 嗰間即係總店!
兩個Offer都非常正喎!

還有Constance 和 Mini Kelly , 她們一行五人全部買了。

男爵府

Buchen 發表於 19-4-14 12:10

間間唔同,香港肯定不計。首爾亦是有D不肯計的!

男爵府

3wa4 發表於 19-4-14 12:22
間間唔同,香港肯定不計。首爾亦是有D不肯計的!

Ok, 明白,咁我有機會去時都問SA先,thanks
我都想買個黑金或灰金K25

男爵府

llmom 發表於 19-4-14 12:10
還有Constance 和 Mini Kelly , 她們一行五人全部買了。

滿載而歸!皆大歡喜!首爾確實是尋H的好地方!

男爵府

Buchen 發表於 19-4-14 12:29
Ok, 明白,咁我有機會去時都問SA先,thanks
我都想買個黑金或灰金K25
...

我估你不要專登問,揀野時話買銀包睇吓sa有冇話唔計!側側膊過骨

男爵府

3wa4 發表於 19-4-14 14:01
我估你不要專登問,揀野時話買銀包睇吓sa有冇話唔計!側側膊過骨
...

Ok ok 知道 Thanks for Sharing

複式洋房

恭喜哂,最緊要其他配貨啱自己又實用,與其係reseller度spend十幾萬買一個袋,我覺得將嗰啲錢用來買其他飾物衫鞋好過,自己又有record,又有其他嘢配襯成個look

大宅

恭喜黑色kelly好靚呀

水晶宮

3wa4 發表於 19-4-14 13:59

滿載而歸!皆大歡喜!首爾確實是尋H的好地方!

她們也估不到會有這麼多好貨!我睇到相片都嘩嘩聲,不過我不方便在這(emoji)放相,始終不是我的!

水晶宮

Buchen 發表於 19-4-14 12:10

我sis in law 在首爾總店買Croc wallet 可以計埋落配貨價錢。

男爵府

llmom 發表於 19-4-14 18:17
我sis in law 在首爾總店買Croc wallet 可以計埋落配貨價錢。

咁正,如果Constance long wallet 計配貨就好lu,一次過要配八九萬貨如果唔買首飾 真係知道買咩好

水晶宮

Buchen 發表於 19-4-14 19:28
咁正,如果Constance long wallet 計配貨就好lu,一次過要配八九萬貨如果唔買首飾 真係知道買咩好
...

佢地都係買diamond bracelet (配 Croc Handle Kelly GHW), Croc wallet 等東西。

首頁

尾頁

跳至