論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

想問下大家知唔知寶琳有邊間agent 好?想請個菲傭照顧初生BB(emoji)(emoji)‍♂️(emoji)(emoji)‍♂️(emoji)(emoji)‍♂️

大宅

2019勳章

之前我都係住寶琳,想請菲傭照顧newborn,但上網睇好多間都唔太好。我試過旭x, 選左3個姐姐叫佢安排面試,冇下文。最後去左銅鑼灣一間僱傭公司,跟得幾好,姐姐黎左2日,暫時都ok。

wcpcelia    發表於 19-4-9 09:06

洋房

happysharingman 發表於 19-4-8 23:56
之前我都係住寶琳,想請菲傭照顧newborn,但上網睇好多間都唔太好。我試過旭x, 選左3個姐姐叫佢安排面試,冇 ...

你好。可否Pm agent 名同地址及收費?謝謝你

洋房

回覆 Jessie_romantic 的帖子

朋友介紹順順, ok wor. shop 143 MCP discovery

洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

Jessie_romantic 發表於 19-4-8 18:38
想問下大家知唔知寶琳有邊間agent 好?想請個菲傭照顧初生BB(emoji)(emoji)‍♂️(emoji)(emoji)‍♂️(emo ...

邊到好就,唔知,但新都一 薦人館就真係唔好試,剛 中伏

洋房

回覆 happysharingman 的帖子

可以pm相關資料嗎?謝謝!

大宅

honhei 發表於 19-4-9 18:43
邊到好就,唔知,但新都一 薦人館就真係唔好試,剛 中伏

還有duck魚,伏了。

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
JoGoMa 發表於 19-4-23 19:10
還有duck魚,伏了。

認同,duck 魚中伏了

大宅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
miffy128 發表於 19-5-15 14:46
認同,duck 魚中伏了

介紹海外菲,幾日後走佬,佢話乜都唔關佢事同唔知,叫你消費者委會投訴佢是嗎?我的慘痛經歷。

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
CHUKAREEN 發表於 19-4-9 12:43
回覆 Jessie_romantic 的帖子

朋友介紹順順, ok wor. shop 143 MCP discovery

我兩星期前都請了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊