潮流時尚

跳至
[時裝] Moncler 風䄛  

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

FIONMS 發表於 19-4-17 09:44
我都好中意barbel ,捕獲唔到黑色或藍色有靚價,冇心插柳買到件tapaz

tapaz 等妳收貨分享下
Hello...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 19-4-18 17:11
Multicolored 要來襯托深色褸一流
polo 都ok ar 好啱身可以順便迫自己keep 下:ex ...

要繼續食麥皮

水晶宮

dirtygal2046 發表於 19-4-18 17:56
要繼續食麥皮

大家一齊食,一齊keep 著靚
Hello...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 19-4-18 18:01
大家一齊食,一齊keep 著靚

拆左個牌再試多次又好啲哦,可能之前頂住shoulder

復活節一於著靚靚去街

kamanma    發表於 19-4-18 19:37

大宅

kamanma 發表於 19-4-18 17:12
tapaz 等妳收貨分享下

包裹就到左香港,但係今朝睇到個status dhl shipment on hold 唔知係唔係假期唔送

男爵府

FIONMS 發表於 19-4-18 18:41
包裹就到左香港,但係今朝睇到個status dhl shipment on hold 唔知係唔係假期唔送
...

禾遲過jm下單,今早已收到一部份,可能某些貨出得慢,再等下

水晶宮

FIONMS 發表於 19-4-18 18:41
...

是否已經Clearance processing complete at HONG KONG ?
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-4-18 19:34
是否已經Clearance processing complete at HONG KONG ?

未有出現呀!睇佢時間朝早7點幾已經寫on hold,心唸今曰有嘢收啦,點知未有

水晶宮

FIONMS 發表於 19-4-18 19:56
未有出現呀!睇佢時間朝早7點幾已經寫on hold,心唸今曰有嘢收啦,點知未有
...

如果半夜show
Clearance processing complete at HONG KONG
咁就可以即刻call 去Dhl 約即日派件
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-4-18 19:59
如果半夜show
Clearance processing complete at HONG KONG
咁就可以即刻call 去Dhl 約即日派件

男爵府

kamanma 發表於 19-4-18 17:08
same same 我主要都係著Tee n 牛仔
Topaz 我最like 不過布料靚得嚟就厚左啲: ...

考慮緊顏色, 黑色夠百搭, 軍綠就型, 藍色好似今季先有......
見網上未有特價, 好似同shop差不多價錢

首頁

尾頁

跳至