自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

sabun 發表於 19-4-9 12:16
成日比人話瘦,好瘦,攪到我都有些懷疑,但其實我覺得適中,醫生都話標準,会否有啲人望落喺瘦㗎呢? :ques ...

你係咪肌肉多?做開運動?

男爵府

回覆 sabun 的帖子

我157cm, 100磅, 去陳揼骨都比人話瘦.

水晶宮

我女165 108磅唔覺佢瘦!可以再瘦啲呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

bmuimami 發表於 19-4-9 12:56
我女165 108磅唔覺佢瘦!可以再瘦啲呀

嘩!咁都唔瘦? 再瘦咪火柴人咁!

水晶宮

(Samantha) 發表於 19-4-9 12:57
嘩!咁都唔瘦? 再瘦咪火柴人咁!

望真身真係唔瘦呀,仲有少少肚腩同pat都有啲肉,減埋呢兩part就好了
(如果可以pat減一兩吋上胸就正喇)
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

伯爵府

我都係160,但只有104磅,可能我瘦到連胸都無乜,攪到身型好扁,所以d人覺得我好瘦⋯⋯

公爵府

成日比人話瘦,好瘦,攪到我都有些懷疑,但其實我覺得適中,醫生都話標準,会否有啲人望落喺瘦㗎呢? :ques ...

標準身型

水晶宮

Tinny 發表於 19-4-9 13:02
我都係160,但只有104磅,可能我瘦到連胸都無乜,攪到身型好扁,所以d人覺得我好瘦⋯⋯
...

胸呢啲,用push up幫助吓已經唔同哂啦,我成座山咁都唔知點算

侯爵府

sabun 發表於 19-4-9 12:49
我只能穿s,xs衫

我159,重103,都要著中碼
你可以s,xs
你個磅係唔係壞左

琥珀宮

肯定不是過瘦啦!

我 158 ,106磅,我覺得自己一d都唔瘦(可以減少少),其他人應該覺得我算fit!

男爵府

回覆樓主

我164cm 111磅 我都覺得自己肥 要減
覺得102-3磅先岩

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 sabun 的帖子

160, 114lb?
肥, 105lb better

琥珀宮

sabun 發表於 19-4-9 12:49
我只能穿s,xs衫

114磅,有乜可能著 xs?

珍珠宮

回覆樓主:

好難就咁睇數字評論肥定瘦,因為有d人集中肥喺肚腩/pat pat,有d人全身均勻肥,如果重磅但好均勻,感覺都會好睇過集中大肚腩大pat pat

同埋有運動有肌肉的110lb,比起零運動全身脂肪的110lb又有差別。我覺得好難就咁睇數字話人肥定瘦

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

梗係唔會

珍珠宮

木土土 發表於 19-4-9 13:09
114磅,有乜可能著 xs?

真的,冇呃妳,呃妳做乜 好多時我買s碼衫要去改膊位

琥珀宮

唔算太瘦吧

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Lopopo 發表於 19-4-9 13:06
我159,重103,都要著中碼
你可以s,xs
你個磅係唔係壞左

關骨架事唔關重量事,我都係加細,下身甚至有時著童裝。我小學生身形,比人笑過天山童佬 面老身不老。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

.

首頁
12345...16

尾頁

跳至