自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

新加:
23樓有朋友收到錢嘅資料,大家可預計一下

剛收到
我冇證實,大家可參考一下
#如有錯請指正

wcpcelia    發表於 19-4-11 15:46

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我同家人2月尾交,等到月尾去問。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

thx

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sukkiu 發表於 19-4-10 15:44

比你參考下
幫人喺2月20號親身交,都係上星期六先收到訊息

不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

琴日有人話收到錢了

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-10 15:45
比你參考下
幫人喺2月20號親身交,都係上星期六先收到訊息
我係22號交,要等多幾日。

寶石宮

tansyneko 發表於 19-4-10 15:47
琴日有人話收到錢了

係呀!
身邊同呢度都有人話收到,佢哋係二月初已經第一批收到訊息。
家人4月初先收到訊息,有排先收錢

大宅

我好似2月中寄,岩岩收到sms

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-4-10 15:50
係呀!
身邊同呢度都有人話收到,佢哋係二月初已經第一批收到訊息。
家人4月初先收到訊息,有排先收錢
二月初已經第一批收到訊息......噢,咁我慢慢等好了

寶石宮

tansyneko 發表於 19-4-10 15:53
二月初已經第一批收到訊息......噢,咁我慢慢等好了

大把人陪你
上星期呢度仲有問緊交表、填表詳情。電視新聞話處理左160萬份,應該仲有好多人都未收到訊息

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

同一個信封入申請表得一個人收到訊息,都吾知佢哋㸃做野
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

寶石宮

hhmum 發表於 19-4-10 16:10
同一個信封入申請表得一個人收到訊息,都吾知佢哋㸃做野

係呀!好奇怪
一個信封入兩份,封面寫咗係兩份。每份獨立用釘書機釘好,兩個訊息前後相差三日。 唔知點解呢?可能有啲人係負責拆、有啲負責對資料。 對完就再由其他部門人事send訊息呱!?

象牙宮

回覆樓主:

好似排街政咁,先排籌,再排睇醫生,最後排拎藥

寶石宮

無話可說 發表於 19-4-10 16:20
好似排街政咁,先排籌,再排睇醫生,最後排拎藥

我未排過街症呀,淨係去過政府醫院,我諗似醫院覆診咁耐, 等好耐先至下一次再見

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-4-10 16:13
係呀!好奇怪
一個信封入兩份,封面寫咗係兩份。每份獨立用釘書機釘好,兩個訊息前後相差三日。 唔知點解 ...

我估係唔同情況的人會由唔同line去入form, 即有D全claim,有D claim一部份, 估咋

子爵府

sukkiu 發表於 19-4-10 15:44

應沒人夠我衰,2月1日親自到屯門政府合署交表,到現在都沒有收到SMS

寶石宮

tansyneko 發表於 19-4-10 16:43
我估係唔同情況的人會由唔同line去入form, 即有D全claim,有時claim一部份, 估咋

...

漏咗呢個因素添,又或有啲漏資料、欠簽名嗰啲,所以咁耐

象牙宮

crystal媽咪 發表於 19-4-10 16:39
我未排過街症呀,淨係去過政府醫院,我諗似醫院覆診咁耐, 等好耐先至下一次再見
...

我自己無睇,係陪奶奶咋!程序咪都係咁上下囉,總之咩都要排一餐等一輪

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

crystal媽咪 發表於 19-4-10 16:13
係呀!好奇怪
一個信封入兩份,封面寫咗係兩份。每份獨立用釘書機釘好,兩個訊息前後相差三日。 唔知點解 ...

咁奇怪?我都係一個信封入兩份表格,收sms時間只係相差幾分鐘

寶石宮

puffy0305 發表於 19-4-10 17:15
咁奇怪?我都係一個信封入兩份表格,收sms時間只係相差幾分鐘

係奇怪呀

11樓,另外有人分享同一個信封入咗,暫時淨係得一個人收到訊息添

首頁

尾頁

跳至