自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有,身邊正有一位朋友係咁

珍珠宮

回覆樓主:

期待個咁嘅人,何苦呢~

子爵府

有。有個朋友(男)奉子成婚,但未簽字就諗住離婚。小朋友未夠一歲果然男既有外遇離婚,仲爭埋個仔要自己丫母湊。雖然離婚又有女朋友,仍然同前妻掟煲唔掟蓋,最後同外遇女友散左就再同返前妻一齊,話為左小朋友喎

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

rose-mag 發表於 19-4-11 22:40
真人真事:親戚老公有小三,因為小三有咗,個男人同親戚離婚,冇耐個男人返嚟,親戚接受番佢,仲加按幾層樓 ...

嘩,你親戚好偉大啊!最後個B女點呀?

子爵府

szeyee1999 發表於 19-4-11 20:06
問呢個問題,想俾自己一個安慰遮

好多年前有好疏的親戚試過,走咗一年左右回家,因為老婆一直未死心,老公回家立即接受,仲好相信男人只是一時迷失啫!她的姐妹提醒警戒佢都冇用,仲少咗聯絡添,後來點就唔知了!另我中學同學老豆,佢爸時不時失踪(估到有女人)佢媽整整20年都仲等個老公真正回家!她媽媽16歳就嫁咗比呢個男人,之後點,我又唔知了!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

IamDirector 發表於 19-4-12 20:17
嘩,你親戚好偉大啊!最後個B女點呀?

b女跟住親戚大仔,哥哥好錫個妹,有次家族聚會見到個b女,已經係teenager, 應該幸福過跟住個衰老豆。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

回覆樓主:

聽過。因為第三者搵到個好過佢老公嘅,唔要佢老公。算是迷途知返掛。重點是個老婆仲好愛佢,唔介意往事。咁就一齊返。

別墅

回覆 katherine.k 的帖子

晚晚都同仔仔瞓, 唉! 係唔得閒理我

首頁

尾頁

跳至