家庭理財

跳至

首頁
12345...24

尾頁

禁止訪問

大宅

garypapa2016 發表於 19-4-13 11:49
大家好,我是Gary 爸爸。
剛見到post 大家都有興趣,因為這是我公司product, 可以幫忙解答大家查詢啊!(em ...

thanks

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jazzcode 發表於 19-4-13 11:27
我都有D 人仔定期5月尾到期
如果到時仲有 iT3 early bird優惠就做3年人仔plan

謝謝告知

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

garypapa2016 發表於 19-4-13 11:49
大家好,我是Gary 爸爸。
剛見到post 大家都有興趣,因為這是我公司product, 可以幫忙解答大家查詢啊!(em ...
Ching,因為上網祗見有以美元/人仔做例,可唔可以用港元為例,假設以10萬做本(首年有4%優惠),一次俾同分兩年俾,相差幾多?先唔該你!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

……

男爵府

已做

寶石宮

cookinglok 發表於 19-4-13 15:15
已做

謝謝分享

男爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-13 15:19
你做咗邊隻?
係咪港幣一炮過俾十萬嗰個呀? 謝謝分享

寶石宮

cookinglok 發表於 19-4-13 15:48

Thanks
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

請問cookinglok,可否知道減去首年4%優惠一次過俾幾$?3年到期又可攞返幾$?

伯爵府

crystal媽咪 發表於 19-4-13 12:51
前一頁有人覆我,話上網睇同分行計劃個名有啲唔同,可唔可以解釋一下係兩份定係點樣?
上網我見到寫目標三 ...
x 2 同問。 我都想知係咪3年後可以攞返晒啲錢或要繼續放多2年。

寶石宮

Danjunior 發表於 19-4-13 16:04
x 2 同問。 我都想知係咪3年後可以攞返晒啲錢或要繼續放多2年。

推廣至到六月尾唔駛急

子爵府

我發覺要喺網上/電話apps做嗰個目標3年利率較高,行做嗰個低到呢,亦打過電話問CS証實,3年到期可即走,如有ching ctse做咗最好有實質數字睇以作比較。

水晶宮

各位,見到大家有興趣,可以自己上中銀網,login後入資料,佢會彈條數出嚟,好清楚㗎
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

makm 發表於 19-4-13 16:15
我發覺要喺網上/電話apps做嗰個目標3年利率較高,行做嗰個低到呢,亦打過電話問CS証實,3年到期可即走,如有chi ...

一涉及職員,可能佢哋有佣金,就人客回報無咁好啩?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

bmuimami 發表於 19-4-13 16:48
各位,見到大家有興趣,可以自己上中銀網,login後入資料,佢會彈條數出嚟,好清楚㗎
...
最麻煩我仲未有BOC戶口,唯有遲D搵朋友幫手login搵資料。

水晶宮

makm 發表於 19-4-13 17:02
最麻煩我仲未有BOC戶口,唯有遲D搵朋友幫手login搵資料。

冇戶口要快啲攪,early bird優惠聲稱至30/6

水晶宮

makm 發表於 19-4-13 17:02

睇睇

水晶宮

makm 發表於 19-4-13 15:58
請問cookinglok,可否知道減去首年4%優惠一次過俾幾$?3年到期又可攞返幾$?

See 58樓

子爵府

Thanks

首頁
12345...24

尾頁

跳至