自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

小草王道 發表於 19-4-12 19:41
215GB 6988

256G 定 512G

珍珠宮

小倩 發表於 19-4-12 22:56
256G 定 512G

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

dasy 發表於 19-4-12 20:26

係呀...超痴線呀~P30 pro...影相...

好鬼清
放下自在

琥珀宮

畀面勳章

dasy 發表於 19-4-12 20:26

係呀...超痴線呀~P30 pro...影相...

真係好靚

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用緊 P20pro,心思思想換機
愛 我 就 別 傷 害 我

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

海南雞飯 發表於 19-4-12 22:44
自拍自然嗎?thx
自拍我覺得OK自然..無P20 pro..咁鬼拍~~

侯爵府

回覆樓主:

諗住買P30。

大宅

dasy 發表於 19-4-13 00:09
自拍我覺得OK自然..無P20 pro..咁鬼拍~~

唔該曬

珍珠宮

2024年龍年勳章

海南雞飯 發表於 19-4-12 22:44
自拍自然嗎?thx

我都想知,之前試p20 覺得自拍無咁自然咁,影景就一流

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

kk80400 發表於 19-4-12 17:00

佢華為mate20p都要56xx,而家係送埋智能錶喎,比起mate20p ...

Mate系列同P系列價錢有差距喎。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

tantanmama 發表於 19-4-13 00:29
Mate系列同P系列價錢有差距喎。

5xxx同6xxx,,p系之前送智能手錶,所以我就話計落咪差不多囉
日本の平安を祈ります

大宅

小ice 發表於 19-4-13 00:18

我就係想知,如果都係唔自然(emoji)出20算喇

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小ice 發表於 19-4-13 00:18

你要試拍攝果個模式,唔好用人像模式,人像模式有d似秀圖甘,我都唔鐘意

日本の平安を祈ります

珍珠宮

小草王道 發表於 19-4-12 16:28
到手啦

啱啱有個post問阿sa件衫邊樹有得賣?
華為手機有個功能 可以識別

日本の平安を祈ります

公爵府

kk80400 發表於 19-4-13 00:58
啱啱有個post問阿sa件衫邊樹有得賣?
華為手機有個功能 可以識別

呢個係sammi, not sa

珍珠宮

GraceLui 發表於 19-4-13 07:28
呢個係sammi, not sa

我用第二件衫做試範
日本の平安を祈ります

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

kk80400 發表於 19-4-13 00:34
5xxx同6xxx,,p系之前送智能手錶,所以我就話計落咪差不多囉

mate 同 pro 邊隻高階d?

珍珠宮

ChloeMa 發表於 19-4-13 09:04
mate 同 pro 邊隻高階d?

如果真係要比,係個mon差咗,但攝影就高返,係各大討論都有人講,我再講一次 mate同p30,差1000到,我唔知而家mate有冇降價,但p30係送多隻智能錶的話,冇送就另計,都ok
日本の平安を祈ります

大宅

回覆樓主:

請問隻錶如果女仔戴會唔會好大隻

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至