自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

我睇開蘋果日報但係都唔打算登記, 兩三個月後冇人登記佢就唔會繼續

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ifcsir 發表於 19-4-12 20:27
我睇開蘋果日報但係都唔打算登記, 兩三個月後冇人登記佢就唔會繼續

我都睇開又唔想入會

伯爵府

回覆樓主:

其實佢要登記啲咩?

男爵府

回覆 pomanlife 的帖子

x 2

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 19-4-12 20:30
我都睇開又唔想入會

幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

幸福可以好簡單

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Catcatlove 發表於 19-4-12 20:39
其實佢要登記啲咩?

唔入會依家睇唔到

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我一直睇開,宜家要登記咪唔睇囉!唔想俾咁多個人資料佢!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

老公之前有睇開

而家唔登記
不要從別人的嘴裡去認識我

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原本我都係搏佢幾個月後唔駛登記, 不過我個電話冇咁多位, 所以剷左個app, 改睇方向報.

子爵府

登記咗,其實都係用fb登記電郵地址咁簡單,唔明bk咁大反應話收集個人資料,就算唔登記蘋果動,平時收唔少cold call都叫得出你姓氏,個人資料已經一早經各種渠道外洩,之前八達通外洩客戶個人資料都好大件事,票站遺失選民登記冊仲嚴重啦!

風扇    發表於 19-4-13 00:49
makdull    發表於 19-4-13 00:29
幸福花    發表於 19-4-13 00:08
starrymama    發表於 19-4-12 22:39
wynnehung    發表於 19-4-12 21:52
picky1214    發表於 19-4-12 21:34

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔想登記

子爵府

我用個平時唔用專收推廣既email address, 是但填假資料就得,唔使一分鐘。

侯爵府

我有睇開,但不會登記,覺得無必要,唔睇蘋果咪轉睇其他,我無所謂
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

公爵府

我日日睇。但都未登記。現在睇明報。
過多陣如果都習慣到就放棄佢。

侯爵府

maggie196 發表於 19-4-12 20:46
登記咗,其實都係用fb登記電郵地址咁簡單,唔明bk咁大反應話收集個人資料,就算唔登記蘋果動,平時收唔少co ...

用fb登記是不是把自己的fb login name and password 都提供给生果報?見下圖

侯爵府

畀面勳章

登記咗,其實都係用fb登記電郵地址咁簡單,唔明bk咁大反應話收集個人資料,就算唔登記蘋果動,平時收唔少co ...

我用電話號碼登記,無其他個人資料啦。
Nice to meet you!

珍珠宮

回覆樓主:

登記了

侯爵府

畀面勳章

係,我唔明有咩問題。bk講自己家事,心事,情史的個人資料仲多啦(emoji)
Nice to meet you!

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

用個唔通用既email登記,唔好用電話

首頁
12345...7

尾頁

跳至