美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

拔草!这些你们双11可以避雷了!

https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzI2MDM5MTIzMg==&mid=2247551759&idx=1&sn=18280017a4799e66168c10a31d55928e&chksm=ea682320dd1faa36b8ae1e63bd1c15241d0ed6d641d2865c29459c9b16aca6a1ecd2095a35fd&xtrack=1&scene=90&subscene=93&sessionid=1603750094&clicktime=1603750146&enterid=1603750146&ascene=56&devicetype=android-26&version=27001141&nettype=WIFI&abtest_cookie=AAACAA%3D%3D&lang=zh_HK&exportkey=AvCQbDwD1pI8M6mw27PCIMU%3D&pass_ticket=8FIZPAme5clpR9RN7YGMbGZVsIJC5JKxkN2nI65CBO3FHnG%2F87m8oL5ULdaFaaE%2F&wx_header=1

珍珠宮

回覆樓主:

唔算最平,但都買得過。

珍珠宮

greentea000 發表於 20-10-27 09:48
唔算最平,但都買得過。

那麼好價是多少呢?

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-10-27 09:56
那麼好價是多少呢?

8月做過162/2支,國慶節我買果次179/2支,2次都係有大額隱藏券。

珍珠宮

回覆樓主:

滴管款我係香港無見過,比香港賣既泵裝款少左增稠劑成分,減低搓泥機會。

珍珠宮

回覆樓主:

rafra vc已經停產,見有賣家改推yinnocent,包裝同avon果支幾乎一樣,yinnocent係5%(左旋C+乙基VC)。

珍珠宮

回覆樓主:

有授權店,有興趣既可以試1支先。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

Airport shop通常幾時減價?

珍珠宮

me920 發表於 20-10-27 10:50
Airport shop通常幾時減價?

一路做緊唔同牌子7折/8折/82折,新貨上架都即刻有折。

珍珠宮

greentea000 發表於 20-10-27 10:55
一路做緊唔同牌子7折/8折/82折,新貨上架都即刻有折。

有冇話聖誕或新年會再多啲折扣架?

珍珠宮

me920 發表於 20-10-27 10:57
有冇話聖誕或新年會再多啲折扣架?

會,但同其他本地活動/外國網購相比唔吸引(尤其係今年),除非另外有機場職員優惠活動(通常7折)。

珍珠宮

greentea000 發表於 20-10-27 11:04
會,但同其他本地活動/外國網購相比唔吸引(尤其係今年),除非另外有機場職員優惠活動(通常7折)。
...

Thx

珍珠宮

IloveJJ 發表於 20-10-25 16:22
有冇聽過中環有個皮膚科醫生,叫李祖祺?
我見好多人睇佢,上次帶我仔去睇咗,佢啲藥同平時啲醫生唔同,而 ...

你老公有在WW Chan & Sons訂造過西裝嗎?值不值得?

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

茶家孩子中學是否仍然用兒童牌子洗髮水、沐浴露、洗手液呢?

珍珠宮

IloveJJ 發表於 20-10-27 13:57

無,佢好cheap架,西裝恤衫都係買G2000 outlet, 又唔戴名 ...

除了要準備午餐,你是否不放心兩個孩子自己在家呢?

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 20-10-28 08:25
我自己細個,讀小學已經照顧3個細佬了,我要煮午餐俾佢地食的,你話我會唔會唔放心呢?!
準備午餐 ...

那麼你不用等測驗完呀,馬上可以去行山了,脂肪不等人!

禁止訪問

珍珠宮

asweetmom 發表於 20-10-28 07:50
茶家孩子中學是否仍然用兒童牌子洗髮水、沐浴露、洗手液呢?

如果無皮膚問題,中學階段會用下大衆牌子,例如dove。部份大人牌子都好溫和,john masters organics 香港官網又開返,我買左bare unscented body wash,阿小三都可以用,我就無另外再買俾佢。

首頁
12671268126912701271...1370

尾頁

跳至