美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

萬寧網上架了好東西

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-3 19:37
萬寧網上架了好東西

我接受唔到medicom level 1咁貴$3.75/個,就算有獨立包裝。萬寧level 2中童我就會守株待兔下,中童level 2選擇唔多。

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-3 14:01
對你沒影響,對我也是。但是我不同意,由誰決定誰是key workers已經有爭議,對不能wfh的也不公平。
...

你大女管倉,wfh會唔會減人工?

侯爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-3 19:55
你大女管倉,wfh會唔會減人工?

她的工作不可能wfh,wfh一定減人工。我倒不缺她的家用吃飯,只是物流都停工對社會是不便更多還是控制疫情更多呢?

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-3 20:00
她的工作不可能wfh,wfh一定減人工。我倒不缺她的家用吃飯,只是物流都停工對社會是不便更多還是控制疫情 ...

物流停工我首先要去搶購物資,在家抗疫都要開飯用廁紙架,而家我恃住有猫超同京東先無之前儲咁多野咋!
反對物流停工!

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

今日先知HEPES呢個成分有光毒性,只可以夜晚用。loreal旗下有呢個成分既產品都唔少,例如SkinCeuticals Discoloration Defense Dark Spot Serum、Vichy Neovadiol Night Compensating Complex Replenishing Care Night Moisturizer等。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

《三十而已》什么破结局!!
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzI2MDM5MTIzMg==&mid=2247537284&idx=1&sn=aa7954d2ea1f63ff9e112b5139bf2ad7&chksm=ea687aabdd1ff3bdafe57156bf30c851a9fa3f05c7a43716df91a5ec463fee3d5b89561b6b4e&&xtrack=1&scene=90&subscene=93&sessionid=1596462109&clicktime=1596463014&enterid=1596463014#rd

突然咁快大結局,今晚好忙碌要狂追先得!

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

幾油膩下,大乾肌入手。

侯爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-3 20:10
物流停工我首先要去搶購物資,在家抗疫都要開飯用廁紙架,而家我恃住有猫超同京東先無之前儲咁多野咋!
反 ...

那你別買口罩了,禁足在家也用不上,趕緊買吃的。中央都派人來了,說不定真要全城停工,減不減人工失不失業的沒有命重要,別撑不過疫情在家餓死了!停工兩星期沒用的,起碼得兩個月吧!你多買些,到時候救濟我。

侯爵府

2020勳章

回覆樓主:

我還堅持化妝護膚,但是對研究這方面的事情熱情幾乎沒有了。
https://video.h5.weibo.cn/1034:4533831202701316/4533849365417785

子爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-3 22:10
《三十而已》什么破结局!!
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MzI2MDM5MTIzMg==&mid=2247537284&idx=1&sn ...

好攪笑,呢套劇係咪Hermes 贊助

用iPad 睇邊到有全套可以慢慢煲?

男爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-3 23:09
那你別買口罩了,禁足在家也用不上,趕緊買吃的。中央都派人來了,說不定真要全城停工,減不減人工失不失 ...

呢段時間,保命與保工作同樣重要 
任憑你個底有幾厚都好,唔會有人想突然停落黎
我姑9 都超怕失業,佢仲要係主管級
呢D職位比較難搵

我自己有維持去街市買餸,因為雪櫃容量有限
亦係我買咁多ultra 的原因

男爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-3 22:12
幾油膩下,大乾肌入手。

我對蜂皇漿敏感
呢條line 都唔敢用
EL 美白防曬開始用緊
都有點笠

禁止發言

2020勳章

回覆樓主:

男爵府

2020勳章

回覆樓主:

今日見到family mask 彩色口罩
係好靚
但一盒一隻色
想試色要同朋友夾先得

珍珠宮

2020勳章

candycakee 發表於 20-8-4 14:41
係好靚
但一盒一隻色

我都覺佢彩色好靚,但屋企附近冇卓悅,又唔想網購,唯有隨緣

珍珠宮

2020勳章

candycakee 發表於 20-8-4 14:41
係好靚
但一盒一隻色

唔係一盒有好多色咩?

男爵府

2020勳章

Elenalan 發表於 20-8-4 15:36
唔係一盒有好多色咩?

唔係
我見到係一盒一隻色
即時無購買意慾

珍珠宮

2020勳章

回覆樓主:

Sasa 有這個,獨立包裝

侯爵府

2020勳章

candycakee 發表於 20-8-4 09:51
呢段時間,保命與保工作同樣重要 
任憑你個底有幾厚都好,唔會有人想突然停落黎
我姑9 都超怕失業,佢仲 ...

sasa也減價了

首頁
11051106110711081109...1231

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊