美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2020勳章

joannemak 發表於 20-8-14 14:14
Level 3,生產日期28/7/2020

咦,那是上星期茶買到的日期。
謝謝報料,我叫兩個女兒下樓看看。

子爵府

asweetmom 發表於 20-8-14 14:16
咦,那是上星期茶買到的日期。
謝謝報料,我叫兩個女兒下樓看看。
...

我昨天買咗一盒,好似8月生產,可能一間間啲貨唔同(emoji)
今日在又一城買的

珍珠宮

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-14 14:03
level 2/3呢?

我都係直接去watson買watsmask lv3,大把貨,雖然限買一盒,但唔排。

大宅

Elenalan 發表於 20-8-14 12:45
有報告都可以假啦,之前果隻MIC 小林口罩,日本都有售,Kaken官方都證實個報告係假啦。買便利妥就係信個牌 ...

絕對同意!

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

落唔到街既網購呀,仲有貨!

侯爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-14 15:17
落唔到街既網購呀,仲有貨!

天不絕你
我家樓下竟然還沒返貨

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

萬寧既protector山已經去貨唔到,相信watsmask好快都會咁。

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-14 15:22
天不絕你
我家樓下竟然還沒返貨
...

宏暉中心百佳
如果唔近你女就買少次,又唔係缺口罩。
我bf公司同幾個佢成日去既客戶公司都有確診個案,佢唔用公司派既medicom level 1住啦,同我爭watsmask level 3。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

優品360
留意perfetta ultra個樣本無logo(但盒上印住係有logo),生產日期20200315。所以我唔買perfetta ultra住啦,落力掃watsmask level 3。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

咁貴係要有贈品促銷

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

屈臣氏

侯爵府

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-14 15:35
宏暉中心百佳
如果唔近你女就買少次,又唔係缺口罩。
我bf公司同幾個佢成日去既客戶公司都有確診個案,佢 ...

她們跑去荷里活廣場買到了,加上我網購有3盒!
你上星期訂購的也是今天電話通知取貨嗎?

侯爵府

2020勳章

joannemak 發表於 20-8-14 14:19
我昨天買咗一盒,好似8月生產,可能一間間啲貨唔同(emoji)
今日在又一城買的
...

我女兒買到的是31/07/20

公爵府

2020勳章

asweetmom 發表於 20-8-14 16:25
她們跑去荷里活廣場買到了,加上我網購有3盒!
你上星期訂購的也是今天電話通知取貨嗎?
...

上星期訂購既昨日已通知取貨
我仲隨身有防曬傘,遮得幾多得幾多,少數怕長計。

珍珠宮

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-14 15:57
咁貴係要有贈品促銷

送果支漂白水好鬼大支,上次送搓手液實用d

公爵府

2020勳章

Elenalan 發表於 20-8-14 16:48
送果支漂白水好鬼大支,上次送搓手液實用d

我寧願要漂白水,公司派既搓手液好多同事而家唔用俾左我!
你會唔會sasa買fancl sunguard?

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

我媽話如果無得隨心所慾做表情慘過死,寧願生多幾條皺紋!

珍珠宮

2020勳章

greentea000 發表於 20-8-14 17:07
我寧願要漂白水,公司派既搓手液好多同事而家唔用俾左我!
你會唔會sasa買fancl sunguard?

我買開$190/60ml (代購),之前去日本又買左d,仲有存貨暫時唔買住la~

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

清华女学霸研发的这款抗老“小奶瓶”,上新1小时售空5000瓶,限时返团!
https://mp.weixin.qq.com/s?__biz=MjM5NjQzMzcxNA==&mid=2652050875&idx=2&sn=bec445ac567db7634ff8f769a804765b&chksm=bd0eefe68a7966f08ccb95cda77a5bf8ef9ec04e1599c6b592633cd1be1d5d003259402ce208&xtrack=1&scene=90&subscene=93&sessionid=1597396189&clicktime=1597396481&enterid=1597396481&ascene=56&devicetype=android-26&version=27001041&nettype=WIFI&abtest_cookie=AAACAA%3D%3D&lang=zh_HK&exportkey=AsnS9Y%2BPy9SYT38NKnx4TTE%3D&pass_ticket=IsmLwrBhGXBdnHG8SDn4453PuJJLLLVCmWWMDB5BkvdfUy2y%2FuXRo%2F5%2F06Qau5mV&wx_header=1

席琛係我呢行好出名,我係唔會純粹因為席琛/清華學霸就買單呢個牌子。

公爵府

2020勳章

回覆樓主:

而家令我行入街市既唯二食品係豆腐同豬紅,今日豬紅竟然早過豆腐賣完。
我已經過左幾年靠超市保命既生活,小學既時候街市又濕又滑兼無冷氣,好期待香港超市好似外國咁大又咩都有。越黎越少去街市係發現超市D蔬菜都又平又新鮮,當然唔好咁夜先去買啦!

首頁
11391140114111421143...1231

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊